Hundeurindrepende plen: Slik beskytter du gress mot hundurin

Innholdsfortegnelse:

Hundeurindrepende plen: Slik beskytter du gress mot hundurin
Hundeurindrepende plen: Slik beskytter du gress mot hundurin

Video: Hundeurindrepende plen: Slik beskytter du gress mot hundurin

Video: Hundeurindrepende plen: Slik beskytter du gress mot hundurin
Video: КЕМПИНГ под ДОЖДЕМ с ТЕНТОМ и СОБАКОЙ 2024, Kan
Anonim

Hundeurin på gress er et vanlig problem for hundeeiere. Urinen fra hunder kan forårsake stygge flekker i plenen og drepe gress. Det er mange ting du kan gjøre for å beskytte gress fra hundens urinskade.

Er hundeurin på gresset virkelig problemet?

Tro det eller ei, hundeurin er ikke så skadelig som mange tror det er. Noen ganger kan du klandre hunden for brune eller gule flekker i plenen når det faktisk er en gresssopp som forårsaker problemet.

For å finne ut om hundens urin dreper plenen eller om det er en gresssopp, drar du bare opp det berørte gresset. Hvis gresset i flekken kommer lett opp, er det en sopp. Hvis det holder seg fast, er det hundens urinskade.

En annen indikator på at det er hundeurin som dreper plenen, er at stedet vil være lysegrønt på kantene, mens en soppflekk ikke gjør det.

Slik beskytter du gress fra hundens urin

Potty Spot Training Your Dog

Den enkleste måten å beskytte gress mot hundens urin på er å trene hunden din til å alltid gjøre forretninger i en del av hagen. Dette vil sørge for at plenskader er begrenset til en del av hagen. Denne metoden har også den ekstra fordelen at det er enkelt å rydde opp etter hunden din.

Hvis hunden din er mindre (eller du kan finne envirkelig stor søppelkasse), kan du også prøve å trene opp kjæledyret ditt.

Du kan også trene hunden din til å gå mens du er på tur i offentlige områder, som parker og hundeturer. Husk imidlertid at mange områder har lover om å rydde opp etter hunden din, så sørg for å gjøre din samfunnsplikt og rydde opp i hunden din.

Endre hundens diett for å stoppe plenen for urindrepende hunder

Endringer i hva du mater hunden din kan bidra til å redusere skade fra hundens urin på gress. Å tilsette s alt til hundens mat vil oppmuntre ham til å drikke mer, noe som vil fortynne kjemikaliene i urinen som er skadelige. Sørg også for at du gir nok vann til hunden din. Hvis en hund ikke får i seg nok vann, blir urinen konsentrert og mer skadelig.

Å redusere mengden protein i maten kan også bidra til å forhindre at hundens urin dreper plenen.

Før du gjør endringer i hundens kosthold, sørg for å snakke med veterinæren din. Noen hunder kan ikke få i seg for mye s alt, mens andre trenger ekstra protein for å holde seg friske og veterinæren din vil kunne fortelle deg om disse endringene vil skade hunden din eller ikke.

Hundeurinbestandig gress

Hvis du sår plenen på nytt, kan du vurdere å endre gresset til et mer urinbestandig gress. Svingel og flerårig raigras har en tendens til å være hardere. Men vær oppmerksom på at å skifte gress alene ikke vil løse problemene fra hundens urin på gress. Hundens urin vil fortsatt skade urinbestandig gress, men gresset vil ta lengre tid å vise skaden og vil være bedre i stand til å komme seg etter skaden.

Anbefalt: