What Are Chinch Bugs - Tips on Controlling Chinch Bugs In The Lawn

Innholdsfortegnelse:

What Are Chinch Bugs - Tips on Controlling Chinch Bugs In The Lawn
What Are Chinch Bugs - Tips on Controlling Chinch Bugs In The Lawn

Video: What Are Chinch Bugs - Tips on Controlling Chinch Bugs In The Lawn

Video: What Are Chinch Bugs - Tips on Controlling Chinch Bugs In The Lawn
Video: How to Get Rid of Chinch Bugs (4 Easy Steps) 2024, Kan
Anonim

Har du sett store døde flekker med torv i plenen din? Det kan være en sykdom, men kan også være et verk av skadedyr som bare er en brøkdel av en tomme (2,5 cm.) lange. Skade på fôring av chinch bug begynner med gulnede gressflekker, men utvikler seg til helt døde flekker. Hva er chinch bugs? Disse skadeinsektene er kjent for å plage torvgress over hele Nord-Amerika. Det er en art for nesten alle klima og deres aktiviteter forårsaker uopprettelig skade på plener. Les videre for å finne ut mer.

Hva er Chinch Bugs?

Chinch bugs er torvgresskjeller. De forårsaker synlig skade på store områder med infisert plen - områder som ikke vil komme tilbake og må behandles og sås igjen. Chinch bugs er vanskelig å få øye på fordi de er bittesmå, men en gave er stanken deres. Chinch bugs i plener som er sterkt infisert vil avgi en sterk ubehagelig lukt hvis de tråkkes på. Bekjempelse av chinch bugs begynner med god kulturell praksis, men kan måtte ende med kjemisk intervensjon.

Visuell identifikasjon av chinch bugs kan være vanskelig siden de ikke er større enn 0,5 cm lange. I store populasjoner kan du ofte lukte dem når du går over det infiserte området. Skaden deres oppstår i tørt, stresset gressi de varmeste månedene av sommeren. Både voksne insekter og deres nymfer forårsaker ødeleggelse av torv. Og begge har den karakteristiske ubehagelige stanken når de knuses.

Voksne har svarte kropper og foldede vinger, mens nymfer er mursteinsrøde med et bånd av hvitt over ryggen. Voksne overvintrer i gresset og formerer seg om våren. En hunn kan legge over 500 egg, som blir glupske spisemaskiner. Bekjempelse av gnagsår er derfor viktigst på senvinteren og tidlig på våren med gode kulturmetoder.

Recogniing the Signs of Chinch Bugs

Før du kan bestemme deg for en metode for chinch bug-kontroll, bør du bekrefte at disse er årsaken til gressproblemene dine. Skadene kan ligne tørkepresert gress, med de første områdene berørt langs innkjørsler, stier og fortau.

Tørt gress med tung tekke er ofte attraktivt for disse insektene. Sod begynner å bli brun og gul, deretter rødbrun og dør til slutt. Insektenes mating suger også til seg plantevæsker, men chinch bugs injiserer også et giftstoff som får bladbladene til å bli syke.

Den verste aktiviteten skjer fra juni til august og forekommer oftest på følgende gresstyper:

  • Rødsvingel
  • Perennial rug
  • Bentgrass
  • Kentucky bluegrass

I høye angrep kan det være 150 til 200 chinch bugs per kvadratfot (30 cm.). Aktivitetene deres fører til store flekker med dødt torv. Forebygging av chinch bugs kan oppnås med god kulturell praksis og fjerning av tekke.

For en sikker diagnose, senk en boks medbunnen avskåret i torven flere tommer (7,5 cm.) dyp. Fyll boksen med vann og se chinch bugs flyte til overflaten. Hvis du teller 20 til 30 chinch bugs i plener til enhver tid, må du ta skritt for kontroll.

Kontroll av Chinch Bugs

Klipping på anbef alte nivåer, fjerning av tekke, vanning konsekvent og lufting av plenen er metoder for å forhindre chinch bugs og deres skade. I stressede plener er deres tilstedeværelse mer akutt enn et sunt gress.

Hvis du allerede har fått et angrep, kan du prøve et par midler.

  • Kommersielt tilgjengelige insekter, som marihøner og snørevinger, er en effektiv metode for biologisk kamp.
  • Du kan også velge å gjenså med et edofyttforbedret gressfrø, som kan avvise chinch bugs.
  • Ikke-giftig bruk av hagebrukssåpe eller bruk av naturlige kjemikalier, som pyretriner, kan oppnå en viss kontroll.
  • I ekstreme tilfeller kan det hende du må ty til et hvilket som helst antall gressinsektmidler, men vær forsiktig, da disse kan skade nyttige insekter som bier. Følg alle instruksjoner og hold barn og skadedyr borte fra området til det har tørket.

Anbefalt: