Utendørs fotball-visningsfest: Throwing A Backyard Super Bowl Party

Innholdsfortegnelse:

Utendørs fotball-visningsfest: Throwing A Backyard Super Bowl Party
Utendørs fotball-visningsfest: Throwing A Backyard Super Bowl Party

Video: Utendørs fotball-visningsfest: Throwing A Backyard Super Bowl Party

Video: Utendørs fotball-visningsfest: Throwing A Backyard Super Bowl Party
Video: Utendørs stoff 2024, Mars
Anonim

For noe litt annerledes i år, hvorfor ikke arrangere en utendørs fotballfest til Super Bowl? Ja, det store spillet er i februar, men det betyr ikke at du ikke kan nyte vinterhagen med venner og familie. Vi gir deg noen tips for å gjøre det til en suksess.

Regel 1: En Gardeners Super Bowl-fest må ha visningsevne

Før du inviterer noen, må du først være sikker på at det er mulig å se fotball i bakgården. Dette betyr å kunne sette opp en TV eller projektor. Ideelt sett vil du ha en overbygd terrasse eller terrasse for TV-en i tilfelle regn eller annet dårlig vær. Og hvis du ikke har trådløse kabeltjenester, sørg for at kabelen strekker seg langt nok eller kjøp en lengre for den store dagen.

Vurder også å bruke en projektor. En HD-projektor er ikke så dyr lenger og du kan få en stor skjerm for bedre visning. Den eneste ulempen med dette er hvis det ikke er mørkt i tidssonen din når spillet starter. Enten du velger en TV eller projektor, få den satt opp på forhånd for å teste tilkoblingene og visning i forkant av arrangementet.

Tips for en Super Bowl-fest i hagen din

Å sette opp visning for spillet er den tekniske delen, men for å gjøre Super Bowl-festen i bakgården virkelig morsom, bør du vurdere alt ekstrautstyret. Her er noen tips for å gjøre det minneverdig:

  • Sett opp utendørs varmeovner eller samle festen rundt en bålplass i hagen hvis det er kaldt i området ditt.
  • Få rikelig med sitteplasser for å sikre at gjestene dine er komfortable. Ingen ønsker å sitte på mursteinsbeleggere i fire timer. Du kan be gjestene om å ta med leir- og terrassestoler.
  • Ta frem mange terrasseputer og tepper for å hjelpe folk til å kose seg.
  • Rydd opp i hagen din på forhånd. Februar er vanligvis en tid da vi ignorerer sengene og gårdene våre, men gjør en rask opprydding før gjestene kommer for å sikre at det er innbydende. Legg noen vinterblomster i potter hvis været er rimelig. (Finn noen med favorittlagfargene dine for å gjøre det enda mer spennende.)
  • Server drinker laget av fruktene i hagen din. Ta med alle frukter og urter du dyrker i spesialcocktailer og mocktails.
  • Tenn opp grillen for å servere mat og be gjestene om å ta med en siderett for å passere.
  • Bruk uknuselige redskaper, glass og tallerkener, så en knust tallerken ødelegger ikke moroa.
  • Bruk fortauskritt for å sette opp et spill med Super Bowl-ruter.
  • Lever til leker og spill for å holde barn og hunder opptatt, og sørg for at du har et ryddet område i hagen der de kan leke trygt, helst uten for mye gjørme.
  • Til slutt, mens en utendørsfest i februar virker som en masse moro, kan været være et problem. Ha en reserveplan for å ta med festen innendørs om nødvendig.

Anbefalt: