Homesteader Gift Ideas: Gifts For Backyard Farmers

Innholdsfortegnelse:

Homesteader Gift Ideas: Gifts For Backyard Farmers
Homesteader Gift Ideas: Gifts For Backyard Farmers

Video: Homesteader Gift Ideas: Gifts For Backyard Farmers

Video: Homesteader Gift Ideas: Gifts For Backyard Farmers
Video: The BEST Gifts we've Received or Love to give to Farmers and Homesteaders | Best Gifts for Farmers 2024, April
Anonim

For husmenn og hobbybønder tar søken etter å øke produktiviteten og selvforsyningen ingen ende. Fra hagearbeid til oppdrett av små dyr, kan arbeidet føles som om det aldri blir gjort. Når høytiden eller andre spesielle anledninger nærmer seg, kan venner og familie til de som går på gård finne seg selv i tap når de vurderer hvilke gaver som kan være mest nyttige.

Heldigvis finnes det flere gaver til husmenn som viser seg å være både gjennomtenkte og praktiske.

Gaver til bakgårdsbønder og husmenn

Når du utforsker gaveideer til husmenn, bør du vurdere den enkelte. Gaver til bakgårdsbønder vil variere avhengig av behovet og størrelsen på ens egen gård.

Vurder å sette et budsjett for gaven. Mens mange sårt tiltrengte gjenstander til gården kan være ganske dyre, betyr ikke dette at mer budsjettvennlige alternativer er uten fordel. Siden mange hobbybønder fokuserer på bærekraft, bør du vurdere å velge en gave som vil fortsette å være av verdi i årene som kommer.

Gener som hjelper bønder i produksjon av avlinger er ideelle for de som jobber for å oppnå selvforsyning. Rekvisita relatert til kompostering, vanning og til og med sesongforlengelse kan være akkurat det som trengs for å få mest mulig ut av hageplassen deres.

Hobbybondegaver kan også inkludere verktøyknyttet til oppdrett av dyr. Det er imidlertid viktig å merke seg at gaver til husbrukere knyttet til husdyr vil kreve ytterligere forskning og/eller innspill fra bøndene selv.

Andre gaver til husmenn

Homesteader-gaveideer bør ikke begrenses til gjenstander som brukes utendørs. Blant de mest populære gavene til husmenn er de som hjelper til med å lære en ny ferdighet. Ulike gjør-det-selv-sett kan være spesielt velkommen. Fra å lære å bake brød fra bunnen av til såpeproduksjon, gaver til bakgårdsbønder som lærer bort en verdifull ferdighet vil garantert bli en suksess.

Andre gaver knyttet til gjøremål og aktiviteter på gården kan settes stor pris på. Vurder gjenstander som er nyttige for å bevare innhøstingen, som hermetikk eller nytt kjøkkenutstyr. Rengjøringsutstyr kan også være nyttig, spesielt for travle familier som ofte jobber utendørs under gjørmete eller vanskelige forhold.

Til slutt kan gavegivere vurdere å lage en gave av egenpleieartikler. En fungerende hobbygård kan være et slitsomt og stressende sted å bo. Selv om det er et kjærlighetsarbeid, kan selv den mest dedikerte bonden trenge tid til velvære og avslapning.

Leter du etter flere gaveideer? Bli med oss denne høytiden for å støtte to fantastiske veldedige organisasjoner som jobber for å sette mat på bordene til de trengende, og som takk for at du donerte, vil du motta vår nyeste e-bok, Bring Your Garden Indoors: 13 DIY Projects for the Fall og Vinter. Disse DIY-ene er perfekte gaver for å vise kjære du tenker på dem, eller gi selve e-boken! Klikk her for å finne ut mer.

Anbefalt: