Hva gjør kommersielle anleggsgartnere: Å starte en kommersiell anleggsgartnervirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør kommersielle anleggsgartnere: Å starte en kommersiell anleggsgartnervirksomhet
Hva gjør kommersielle anleggsgartnere: Å starte en kommersiell anleggsgartnervirksomhet

Video: Hva gjør kommersielle anleggsgartnere: Å starte en kommersiell anleggsgartnervirksomhet

Video: Hva gjør kommersielle anleggsgartnere: Å starte en kommersiell anleggsgartnervirksomhet
Video: How to Get Commercial Lawn and Landscape Maintenance Work! 2024, Kan
Anonim

Hva er kommersiell landskapsarbeid? Det er en mangefasettert landskapsformingstjeneste som inkluderer planlegging, design, installasjon og vedlikehold for store og små bedrifter. Lær mer om yrket i denne artikkelen.

Hva gjør kommersielle landskapsarkitekter?

Hva gjør kommersielle landskapsarkitekter? Kommersiell landskapsdesign og tjenester gjør mye mer enn du kanskje tror. Det er ikke bare å klippe og blåse.

  • Kommersielle landskapsarkitekter kan hjelpe deg med å planlegge og installere en arbeidsplassfront som er innenfor budsjettet ditt og som er innbydende.
  • De kan tilby månedlig eller sesongmessig vedlikeholdstjenester for luking, klipping, trimming, beskjæring og planteerstatning.
  • De kan proaktivt se hva som må gjøres slik at bedriften din ser best ut.

Det er mange fordeler med å investere i ditt kommersielle landskap. Uattraktivt landskap gir kundene dine et dårlig inntrykk. På den annen side viser studier at et pent vedlikeholdt landskap er behagelig å se på, forbedrer arbeidernes produktivitet og tiltrekker seg nye kunder. Hvis du investerer i attraktivt landskap, kan du bruke denne muligheten til å reflektere dine økologiske verdier til kundene dine. Installer innfødte og stedsegnede planter, vannhager og bærekraftige hardscape-materialer og la kundene dine vite at du gjør det. Sett opp et skilt som annonserer din jordvennlige praksis.

Velge en kommersiell landskapsarkitekt

Når du velger en kommersiell landskapsarkitekt, se etter et firma som kommuniserer godt med deg. De bør kontakte deg via tale eller e-post med jevne mellomrom og fortelle deg hva som må gjøres, hva som er gjort og hvor lang tid det kan ta. De bør være proaktive når det gjelder potensielle landskapsmuligheter og problemer.

Velg en kommersiell landskapsarkitekt hvis fakturaer er klare og gjennomsiktige. Du må vite hvor pengene dine går. Du vil ha noen med erfaring. Be om referanser og steder der du kan se på arbeidet deres.

Starte en kommersiell landskapsarkitektur

Hvis du tenker på å starte en kommersiell anleggsvirksomhet og allerede jobber i bransjen, er det en rekke problemer å vurdere. Foretrekker du å jobbe med profesjonelle fremfor huseiere? Boligdesign og installasjon utføres vanligvis i mindre skala.

Kommersielle landskapsarkitekturfirmaer krever flere eller større mannskaper og muligens superintendenter. Du må være komfortabel med å delegere arbeidet. Er du klar til å oppgradere verktøy og utstyr? Er bokføring og fakturering i orden? Kommersielle virksomheter kan kreve mer papirarbeid og profesjonell dokumentasjon sammen med arbeidet du utfører.

Bygg kundebasen din ved å spørre bedriftseiende privatkunder om de trenger hjelp. Kommersiell landskapsforming kan værelønnsomt og tilfredsstillende, men du må være sikker på at du er klar for overgangen. Lykke til!

Anbefalt: