Vanlige Crepe Myrtle-skadedyr – tips om å kontrollere crepe Myrtle-insekter

Innholdsfortegnelse:

Vanlige Crepe Myrtle-skadedyr – tips om å kontrollere crepe Myrtle-insekter
Vanlige Crepe Myrtle-skadedyr – tips om å kontrollere crepe Myrtle-insekter

Video: Vanlige Crepe Myrtle-skadedyr – tips om å kontrollere crepe Myrtle-insekter

Video: Vanlige Crepe Myrtle-skadedyr – tips om å kontrollere crepe Myrtle-insekter
Video: Pest Management for Crape Myrtles 2024, Kan
Anonim

Crepe myrtles er ikoniske planter i sør, som dukker opp nesten over alt i USDA hardførhetssone 7 til 9. De er solide og vakre. De lager utmerkede store landskapsbusker eller kan beskjæres til en treform, noe som gir enda mer allsidighet. På grunn av deres fleksible natur, plages crepe myrttrær av svært få problemer eller skadedyr. Likevel kan det komme en dag da du blir tvunget til å kjempe mot skadedyr på crepe myrt, så la oss utforske dem akkurat nå!

Vanlige Crepe Myrtle-skadedyr

Selv om det er en rekke sporadisk crepe myrtle-insektskadedyr, er noen få overveldende vanlige. Å vite hvordan du identifiserer og behandler disse krypene når de dukker opp, kan bidra til å holde planten sunn og glad i årene som kommer. Her er de beste utfordrerne og deres advarselsskilt:

Crepe myrtbladlus. Av alle mulige insekter å ha på plantene dine, er disse de enkleste når det gjelder crepe myrtle skadedyrbekjempelse. Hvis du snur crepemyrtbladene dine, vil du se mange små gulgrønne insekter med myk kropp som spiser – dette er crepemyrtbladlusene. Du kan også legge merke til at bladene er klissete eller dekket av svart mugg; begge erbivirkninger av denne skapningen.

En daglig sprengning med hageslange på undersiden av bladene er en effektiv og miljøvennlig måte å ødelegge hele bladluskolonier. En imidacloprid-dynke kan også hjelpe, men bør reserveres for svært dårlige tilfeller fordi bier og andre pollinatorer også kan bli påvirket.

Edderkoppmidd. Det første du sannsynligvis vil legge merke til med edderkoppmidd er de små, fine trådene av bånd de etterlater seg. Du vil ikke se disse bittesmå sapsuckers uten forstørrelse, men det spiller ingen rolle om du kan se dem eller ikke. Behandle med insektdrepende såpe eller neemolje for best resultat, men vent til kvelden med å påføre enten eller bruk en nyanse for å beskytte planten mot potensielle brannskader.

Skala. Skjelinsekter ser nesten ikke ut som insekter i det hele tatt, og kan i stedet virke som bomulls- eller voksaktige utvekster på crepemyrten din. Men hvis du har et skarpt blad, kan du løfte insektets kamuflerte deksel og finne den myke kroppen under. De er nært beslektet med bladlus, men på grunn av den beskyttende barrieren trenger de sterkere ting. Neemolje er spesielt effektiv for de fleste skjellinsekter.

Japansk bille. Disse skinnende grønn-svarte billene er like umiskjennelige som de er frustrerende å prøve å behandle. Sprøyting med plantevernmidler som karbaryl kan slå dem tilbake, og gjennomvåthet med imidakloprid kan stoppe japansk billefôring, men til syvende og sist kan begge metodene ødelegge lokale pollinatorer i stor grad. Japanske billefeller plassert 50 fot unna buskene dine kan bidra til å redusere bestanden og behandlehage med melkespore kan bidra til å ødelegge larvene før de modnes.

Anbefalt: