Hva er Crepe Myrtle Blight - Tips om behandling av Blight On Crepe Myrtle Trees

Innholdsfortegnelse:

Hva er Crepe Myrtle Blight - Tips om behandling av Blight On Crepe Myrtle Trees
Hva er Crepe Myrtle Blight - Tips om behandling av Blight On Crepe Myrtle Trees

Video: Hva er Crepe Myrtle Blight - Tips om behandling av Blight On Crepe Myrtle Trees

Video: Hva er Crepe Myrtle Blight - Tips om behandling av Blight On Crepe Myrtle Trees
Video: How to treat for crapemyrtle bark scale 2024, Kan
Anonim

Crepe myrtle trær (Lagerstroemia indica), også stavet crape myrtle, tilbyr så mye skjønnhet at det ikke er rart at de er favorittbusker i sørlige hager. Kronbladene – hvite, rosa, røde eller lilla – er papirtynne og delikate, blomstene enorme og vakre. Disse vakre trærne er vanligvis problemfrie, men til og med crepemyrter har noen problemer som dukker opp. En av disse kalles crepe myrtle tip blight. Hva er crepe myrtle blight? Les videre for informasjon om ørken og måter å behandle ørken på crepe myrt.

Hva er Crepe Myrtle Blight?

Krepmyrtspiss skyldes en sopp som gjør at blader nær tuppene av tregrenene blir brune om våren eller sommeren. Se nøye på det infiserte løvet for å se de små sorte sporebærende kroppene.

Crepe Myrtle Blight Treatment

Behandling av smuss på crepemyrt begynner med riktig pleie og kultiveringspraksis. I likhet med mange andre soppsykdommer, kan crepe myrt tippsykdom motvirkes ved å følge noen enkle regler for å ta vare på trærne dine.

Crepe myrttrær trenger regelmessig vanning for å blomstre og trives. Imidlertid trenger de ikke vanning over hodet. Overheadvanning fukter løvet som oppmuntrer soppen til å utvikle seg.

En annen god måte å bruke forebygging på som en del av crepe myrtle blight behandling er å stimulere luftsirkulasjonen rundt plantene. Beskjær grener som krysser og de som går inn i tresenteret for å slippe luft inn i crepemyrtene. Ikke glem å sterilisere beskjæringsverktøyet ditt ved å dyppe det i blekemiddel. Dette unngår spredning av soppen.

Et annet tiltak du kan gjøre for å forhindre soppen, er å fjerne gammel mulch regelmessig og erstatte den. Soppsporene fra crepe myrtspissen samler seg på dekket, så fjerning av det kan forhindre at et utbrudd gjentar seg.

Før du begynner å bruke soppdrepende middel som en crepe myrtle blight-behandling, sørg for at problemet med treet ditt er crepe myrtle tips. Ta med løv og kvister til din lokale hagebutikk for råd om dette.

Når diagnosen er bekreftet, kan du bruke soppdrepende middel for å hjelpe trærne dine. Spray de infiserte crepe myrten trærne med kobber soppdreper eller kalk svovel soppdreper. Begynn å sprøyte når symptomene på bladspissen viser seg, og gjenta deretter hver tiende dag i vått vær.

Anbefalt: