Crepe Myrtle With Yellow Leaves - Causes Of Yellow Leaves On A Crepe Myrtle

Innholdsfortegnelse:

Crepe Myrtle With Yellow Leaves - Causes Of Yellow Leaves On A Crepe Myrtle
Crepe Myrtle With Yellow Leaves - Causes Of Yellow Leaves On A Crepe Myrtle

Video: Crepe Myrtle With Yellow Leaves - Causes Of Yellow Leaves On A Crepe Myrtle

Video: Crepe Myrtle With Yellow Leaves - Causes Of Yellow Leaves On A Crepe Myrtle
Video: Cercospora on crape myrtles not a major problem 2024, Kan
Anonim

Crepe myrtles (Lagerstroemia indica) er små trær med rikelig, prangende blomster. Men de frodige grønne bladene er med på å gjøre dette til en favoritt i hager og landskap i det sørlige USA. Så hvis du plutselig ser at blader på crepemyrt blir gule, vil du raskt finne ut hva som skjer med denne allsidige planten. Les videre for informasjon om hva som kan forårsake gule blader på en crepe myrt og hva du bør gjøre for å hjelpe treet ditt.

Crepe Myrtle med gule blader

Gulning av crepemyrtblader er aldri et veldig godt tegn. Du er vant til nydelig mørkt løvverk, eksfolierende bark og rikelig med blomster på dette vanligvis problemfrie treet, så det er skremmende å se blader på crepemyrt gulne.

Hva er årsaken til de gulnende crepemyrtbladene? Det kan ha en av flere årsaker, som hver krever et litt annet middel. Husk at hvis denne gulningen finner sted om høsten, er det norm alt, siden løvet begynner å forberede seg for hvile med bladfarge som endrer seg gult til oransje eller rødt.

Løvflekk

Din crepemyrt med gule blader kan ha blitt offer for Cercospora-bladflekken. Hvisvåren var veldig regnfull og bladene blir gule eller oransje og faller, dette er sannsynligvis problemet. Det er ingen vits i å prøve soppdrepende midler mot denne typen bladflekker siden de ikke er særlig effektive.

Det beste alternativet er å plante trærne på solrike steder der luften sirkulerer fritt. Det vil også hjelpe å rydde opp og pakke ut infiserte falne løv. Men ikke bekymre deg for mye, siden denne sykdommen ikke dreper crepemyrten din.

Leaf Scorch

Bakteriell bladsvidning er et stort problem som gjør at blader på crepe myrt blir gule. Se etter det gule som vises først ved spissene eller bladkantene.

Hvis crepemyrten din har svidde blader, fjern treet. Du bør brenne den eller kaste den på annen måte for å forhindre spredning av denne dødelige sykdommen til friske planter.

fysisk eller kulturell skade

Alt som skader trærne kan forårsake gulning av crepemyrtblader, så dette kan være en hvilken som helst kilde til giftighet i miljøet. Hvis du har gjødslet eller sprøytet crepemyrten eller dens naboer, kan problemet være overdreven næringsstoffer, plantevernmidler og/eller ugressmidler. Forutsatt god drenering, vil vanning godt ofte hjelpe til med å flytte giftstoffene ut av området.

Andre kulturelle problemer som forårsaker gule blader på en crepe myrt inkluderer utilstrekkelig solskinn og for lite vann. Hvis jorden ikke drenerer godt, kan det også resultere i crepemyrt med gule blader.

Anbefalt: