Høsthagearbeid med barn – morsomme høsthageaktiviteter for barn

Innholdsfortegnelse:

Høsthagearbeid med barn – morsomme høsthageaktiviteter for barn
Høsthagearbeid med barn – morsomme høsthageaktiviteter for barn

Video: Høsthagearbeid med barn – morsomme høsthageaktiviteter for barn

Video: Høsthagearbeid med barn – morsomme høsthageaktiviteter for barn
Video: Fysisk aktivitet for barn og unge med Marfans 2024, April
Anonim

Det er ingen hemmelighet at det å få barn med i hagearbeid kan ha varige positive effekter. Fra forbedret atferd og arbeidsmoral til økt motivasjon, studier har vist at barn som deltar i hagerelaterte oppgaver hjemme eller i klasserommet kan ha stor nytte av det.

Når elevene drar tilbake til klasserommet om høsten, eller til og med for de som kanskje er hjemmeundervisning, er det ingen grunn til at hagelæring og dyrking må opphøre. Høsthagearbeid med barn kan være en tilfredsstillende og tilfredsstillende måte å fortsette å undervise i kjerneplaninnhold på, samt vekke interesse for naturen.

Hagearbeid om høsten med barn

For erfarne dyrkere kan prosessen med å planlegge en høsthage for barn virke ekstremt enkel. Hagearbeid om høsten med barn begynner ofte om sommeren med såing og omplanting av høstgrønnsaksavlinger.

Grønnsaker høstet om høsten inkluderer mange brassicas (kål og dens slektninger), i tillegg til grønne blader som salat og spinat. Disse skarpe grønnsakene er ideelle for hjemmedyrkede salater og grønnsaksretter.

Mange høsthageaktiviteter for barn innebærer utvikling av tålmodighet. Selv om få ting vil vokse gjennom vintermånedene i noen regioner, kan forberedelse til vårens vekstsesong om høsten bidra til å fremme en større forståelse avde skiftende årstidene.

Å rydde ut vekstplassen kan lære barn om jordhelse, så vel som kravene til plantevekst. Opprettelsen av en kompostbeholder eller "ormefarm" kan hjelpe elevene til å bedre forstå hvordan disse næringsstoffene produseres. Høsten er også det ideelle tidspunktet for å begynne å rake løv eller flytte dem til hagen for bruk i sengen.

Sist, men absolutt ikke minst, er høsten en tid for observasjon. Når været begynner å endre seg, kan barn ha nytte av å holde en dagbok fylt med endringer som er registrert i planter og i oppførselen til dyr og insekter. Fra sommerfuglvandring til endringer i løvverk, enkel observasjon kan åpne døren til nysgjerrighet, forbedret vitenskapelig resonnement og andre viktige ferdigheter som er nødvendige for livslang suksess i klasserommet.

Anbefalt: