Red Leaf Palm Care: How To Grow Red Leaf Palm Trees

Innholdsfortegnelse:

Red Leaf Palm Care: How To Grow Red Leaf Palm Trees
Red Leaf Palm Care: How To Grow Red Leaf Palm Trees

Video: Red Leaf Palm Care: How To Grow Red Leaf Palm Trees

Video: Red Leaf Palm Care: How To Grow Red Leaf Palm Trees
Video: Where to keep your palm plants | Checking light (LUX) levels 2024, April
Anonim

Bilder av palmer brukes ofte som symboler på avslappende strandliv, men det betyr ikke at de faktiske treslagene ikke kan overraske deg. Flammekasterpalmer (Chambeyronia macrocarpa) er eksotiske og vakre trær med nye blader som vokser i skarlagen. Informasjon om røde bladpalmer forteller oss at disse trærne er enkle å dyrke i varmt klima, kaldharde til under frysepunktet, og anses som en "må ha palme" av mange huseiere. Hvis du tenker på å dyrke disse trærne, les videre for informasjon, inkludert tips om pleie av røde bladpalmer.

Red Leaf Palm Information

Chambeyronia macrocarpa er et fjæraktig palmetre som er hjemmehørende i New Caledonia, en øy nær Australia og New Zealand. Disse ekstremt attraktive og dekorative trærne vokser til 25 fot (8 m.) høye med læraktige blader på ca. 12 fot (5 m.) lange.

Kravet til berømmelse til denne eksotiske palmen er dens eksentriske farge. De nye bladene på mange eksemplarer vokser i levende rødt, forblir røde i opptil ti dager eller lenger ettersom trærne blir eldre. De modne bladene deres er dypgrønne og buer seg dramatisk.

Crown Shafts of Flame Thrower Palms

Et annet dekorativt trekk ved disse palmene er det hovne kronskaftet som sitter over de ringede stammene. De fleste kroneskaft er grønne, noen er gule og noen (sier tilhar "vannmelonform") er strøket med gult og grønt.

Hvis du ønsker å dyrke disse palmene for de røde bladene, velg en med gult kroneskaft. Fra informasjon om røde bladpalmer vet vi at denne typen har den høyeste prosentandelen av nye blader som er røde.

Red Leaf Palm Care

Du trenger ikke å bo i tropene for å begynne å dyrke røde bladpalmer, men du må bo i et mildt til varmt område. Flammekasterpalmer trives utendørs i USDA plantehardhetssone 9 til 12. Du kan også dyrke dem innendørs som store containertrær.

Trærne er overraskende kaldharde, og tåler temperaturer ned til -4 C. Imidlertid vil de ikke være glade i varme tørre forhold og foretrekker varme kystområder som Sør-California fremfor det tørre sørvest. Du kan dyrke røde bladpalmer i full sol på kysten, men velg mer skygge jo lenger du er inn i landet.

Riktig jord er en viktig del av pleie av røde bladpalmer. Disse palmene trenger rik, godt drenerende jord. I full sol trenger palmene vanning med noen få dagers mellomrom, mindre hvis de plantes i skygge. Du vil ikke ha mange skadedyr å håndtere når du dyrker palmer med røde blader. Eventuelle skjell eller hvitfluer vil bli holdt i sjakk av rovdyr.

Anbefalt: