Crimson Pygmy Berberis Info - Tips om å dyrke en dverg Crimson Pygmy Berberis

Innholdsfortegnelse:

Crimson Pygmy Berberis Info - Tips om å dyrke en dverg Crimson Pygmy Berberis
Crimson Pygmy Berberis Info - Tips om å dyrke en dverg Crimson Pygmy Berberis

Video: Crimson Pygmy Berberis Info - Tips om å dyrke en dverg Crimson Pygmy Berberis

Video: Crimson Pygmy Berberis Info - Tips om å dyrke en dverg Crimson Pygmy Berberis
Video: Crimson Pygmy Barberry | Crimson Pygmy Barberry Bush | PlantingTree™ 2024, Kan
Anonim

Hvis du tenker på berberisplanter som primært nyttige for defensive hekker, tro om igjen. Crimson Pygmy berberis (Berberis thunbergii ‘Crimson Pygmy’) er helt nydelig med dype karmosinrøde blader som får enda mer strålende nyanser om høsten. Dvergberberisbusker som denne vil lyse opp hagen din og kontrastere vakkert med lysere, lysere planter. For mer informasjon om Crimson Pygmy berberis, les videre.

Crimson Pygmy Berberisinformasjon

Alle som dyrker en dverg Crimson Pygmy berberis vil bli begeistret av den dype, rike fargen på løvet. Dvergberberisbusker er bare knehøye, men de små, dype burgunderbladene gir et godt uttrykk.

Dvergberberisbusker produserer også blomster, små og knallgule. De lukter søtt og fargen står i fin kontrast til bladene. Men ifølge Crimson Pygmy berberisinformasjon kan de ikke konkurrere med det nydelige karmosinrøde løvet om prydverdi.

Blomstene utvikler seg til røde, runde bær over sommeren og høsten som gleder ville fugler. De som dyrker en dverg Crimson Pygmy berberis vil oppdage at bærene henger på grenene lenge etter at bladene faller. Og før busken mister sinblader om vinteren, fargen blir enda lysere rød.

How to Grow Crimson Pygmy Berberry

Hvis du dyrker en dvergberberisbusk på grunn av dets strålende løvverk, vil du være sikker på å plante den på et sted med full sol. Selv om plantene kan forbli friske i halvskygge, utvikler fargen seg best i sol.

Typen jord du tilbyr planten påvirker hvilken type dvergberberispleie de trenger. Hvordan dyrke Crimson Pygmy berberis som ikke krever mye stell? Plant dem i fuktig, godt drenerende jord. Husk imidlertid at disse buskene vil vokse i all jord som ikke er fuktig.

Husk den ultimate størrelsen når du vurderer å dyrke Crimson Pygmy berberisplanter og hvor du skal plassere dem. Buskene vokser til 18 til 24 tommer (45-60 cm) høye og 30 til 36 tommer (75-90 cm) brede.

Er Crimson Pygmy berberis invasiv? Berberis anses som invasiv i noen områder. Imidlertid er 'Crimson Pygmy'-kultivaren mindre invasiv. Den produserer færre frukter og frø enn villtypen. Når det er sagt, kan ikke buskene anses som "ikke-invasive."

Anbefalt: