Sone 9 Trees For Privacy - What Are The Best Screening Zone 9 Trees

Innholdsfortegnelse:

Sone 9 Trees For Privacy - What Are The Best Screening Zone 9 Trees
Sone 9 Trees For Privacy - What Are The Best Screening Zone 9 Trees

Video: Sone 9 Trees For Privacy - What Are The Best Screening Zone 9 Trees

Video: Sone 9 Trees For Privacy - What Are The Best Screening Zone 9 Trees
Video: Best Fast Growing Privacy Trees 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke har en gård på 40 mål, er du ikke alene. I disse dager bygges hus mye tettere sammen enn i går, noe som betyr at naboene dine ikke er langt fra hagen din. En god måte å få litt privatliv på er å plante personverntrær. Hvis du tenker på å plante trær for privatliv i sone 9, les videre for tips.

Screening Zone 9 Trees

Du kan gjøre boligen din mer privat ved å plante trær for å blokkere utsikten til hagen din fra nysgjerrige naboer eller forbipasserende. Vanligvis vil du ha eviggrønne trær til dette formålet for å lage en helårs personvernskjerm.

Du må velge trær som vokser i det amerikanske landbruksdepartementets hardførhetssone. Hvis du bor i sone 9, er klimaet ditt ganske varmt og den øvre grensen for hvor noen eviggrønne trær kan trives.

Du vil finne noen sone 9-trær for privatliv som tårner seg opp over deg. Andre personverntrær i sone 9 er bare litt høyere enn du er. Pass på at du vet hvor høy du vil ha skjermen før du velger dem.

Tall Zone 9 Privacy Trees

Hvis du ikke har bylover som begrenser trehøyden ved en eiendomslinje eller luftledninger, er himmelen grensen når det gjelder høyden påsone 9 trær for privatliv. Du kan faktisk finne hurtigvoksende trær som blir 12 m eller høyere.

Thuja Green Giant (Thuja standishii x plicata) er et av de høyeste og raskest voksende trærne for privatliv i sone 9. Denne arborvitae kan vokse 5 fot (1,5 m).) et år og komme til 40 fot (12 m.). Den vokser i sone 5-9.

Leyland Cypress-trær (Cupressus × leylandii) er de mest populære sone 9-trærne for privatliv. De kan vokse 6 fot (1,8 m.) i året til 70 fot (21 m.). Disse trærne trives i sone 6–10.

Italian Cypress er et annet av de høye trærne for privatliv i sone 9. Den blir 12 meter høy, men bare 1,8 meter bred i sonene 7-10.

Medium-Sized Zone 9 Trees for Privacy

Hvis disse alternativene rett og slett er for høye, hvorfor ikke plante privattrær som er 6 m eller mindre? Et godt valg er American Holly (Ilex opaca) som har mørkegrønne, skinnende blader og røde bær. Den trives i sone 7-10 hvor den vil vokse til 6 m.

En annen interessant mulighet for sone 9 personverntrær er loquat (Eriobotrya japonica) som trives i sone 7-10. Den vokser til 20 fot (6 m.) med en spredning på 15 fot (4,5 m.). Denne eviggrønne bredbladet har skinnende grønt løvverk og velduftende blomster.

Anbefalt: