Finn ut om typer kjæledyrvennlige ugressmiddel

Innholdsfortegnelse:

Finn ut om typer kjæledyrvennlige ugressmiddel
Finn ut om typer kjæledyrvennlige ugressmiddel

Video: Finn ut om typer kjæledyrvennlige ugressmiddel

Video: Finn ut om typer kjæledyrvennlige ugressmiddel
Video: Responsible Herbicide Use 2024, Kan
Anonim

Kjæledyrene dine er like mye en del av livet ditt som hagen din er, og du vil være sikker på at de kan nyte hagen din uten at det gjør dem syke. Mens butikker selger en rekke ugressmidler, er de fleste av dem ikke veldig sunne for kjæledyrene dine, og det kan være lurt å bruke en kjæledyrvennlig ugressmiddel. Heldigvis finnes det en rekke organiske og dyresikre ugrasbekjempelsesmetoder du kan bruke for å holde hagen din sunn for kjæledyrene dine.

Typer kjæledyrvennlig ugressmiddel

kokende vann

Hvis du har et område du trenger å fjerne ugress fra på grossistnivå, for eksempel en innkjørsel eller et fortau eller bare en stor ugressflate der ingen planter du ønsker å beholde vokser, kan det være lurt å vurdere å bruke kokende vann. Kokende vann er absolutt et kjæledyrsikkert ugressmiddel, og det vil umiddelbart drepe enhver plante det kommer i kontakt med ved bokstavelig t alt å koke planten i bakken. Men vær forsiktig, kokende vann vil drepe alle planter, ikke bare ugresset.

eddik

Eddik fungerer godt som kjæledyrvennlig ugressmiddel. Alt du trenger å gjøre er å spraye eddik på plantene du ønsker å drepe. For noen tøffere ugress kan det hende du må påføre eddik flere ganger før planten dør helt.

S alt

Hvis du har et område du harønsker ikke å ha planter som vokser i det hele tatt, som en mursteinsti eller uteplass, s alt fungerer godt som en kjæledyrsikker ugrasbekjempelse. S alt på et område vil gjøre jorden uegnet for planter og ugress å vokse i.

Sugar

Tro det eller ei, sukker er også et kjæledyrvennlig ugressmiddel. Det setter jordorganismene i overdrift og jorda blir midlertidig uegnet for planter. Den er flott for å drepe ugresstrær, busker eller vinranker som er vanskelige å trekke ut. Bare hell litt sukker i bunnen av planten du ønsker å drepe. Hvis du er bekymret for at det skal bli en attraksjon for skadedyr, bland sukkeret med like deler chilipepper for å avskrekke mulige skadedyr.

maismel

Noen ganger er de mest effektive kjæledyrsikre ugrasmiddelene de som stopper ugresset før det i det hele tatt dukker opp. Maismel har et kjemikalie i seg som fungerer som en pre-emergent på plantefrø. Det betyr at det vil hindre frøet i å spire. Å strø maismel i et område du ønsker å holde ugress unna, vil ikke skade de nåværende plantene, men vil forhindre at ugresset vokser.

Hjemmelaget kjæledyrsikker ugressmiddel

Det fine med alle de ovennevnte rettsmidlene er at alle av dem kan kombineres for å gjøre mer effektive kjæledyrsikre ugressmidler. Bare bland dem sammen. Hvis blandingen er flytende og du skal bruke en sprayflaske, tilsett litt oppvaskmiddel. Oppvasksåpen vil hjelpe væsken å holde seg bedre til ugresset.

Kjæledyrene våre er våre venner, og vi ønsker ikke å gjøre noe for å skade dem. Det er mindre å bruke produkter som er tilgjengelige i huset ditt for å gjøre kjæledyrsikre ugressmidlerdyrt, like effektivt og mye tryggere enn å bruke de farlige kjemikaliene som selges i butikker.

Anbefalt: