Kjæledyrvennlige gjødsel alternativer - gjødseltyper som er trygge for kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Kjæledyrvennlige gjødsel alternativer - gjødseltyper som er trygge for kjæledyr
Kjæledyrvennlige gjødsel alternativer - gjødseltyper som er trygge for kjæledyr

Video: Kjæledyrvennlige gjødsel alternativer - gjødseltyper som er trygge for kjæledyr

Video: Kjæledyrvennlige gjødsel alternativer - gjødseltyper som er trygge for kjæledyr
Video: Safest Lawn Fertilizer for Kids and Pets 2024, Kan
Anonim

Kjæledyrene dine er avhengige av at du holder dem trygge både innendørs og utendørs. Det inkluderer bruk av gjødsel som er kjæledyrvennlig. Å vite at du ikke trenger å bekymre deg for kjæledyrets sikkerhet når de leker utendørs gir deg trygghet slik at du kan fokusere på å nyte tiden sammen.

Bruk av kjæledyrsikker gjødsel for plener og hager

Kommersielt tilberedt kjæledyrvennlig gjødsel kan inneholde forholdsregler og restriksjoner, og du bør følge dem til punkt og prikke. Etiketten kan foreslå å holde kjæledyret utenfor plenen i en bestemt tidsperiode, vanligvis rundt 24 timer.

For et ekstra sikkerhetsmål, sørg for at du bryter opp eventuelle klumper eller gjødselklumper fordi kjæledyret ditt vil finne nye gjenstander som ligger på bakken interessant, og kanskje verdt en smak. Oppbevar ubrukte deler av gjødselen i den originale posen. Plasser posen utilgjengelig, eller legg den i en plastbeholder med et lokk som låses på plass.

Kjæledyr er veldig dyktige til å komme inn på steder der de ikke hører hjemme, så selv om du bruker kjæledyrsikker gjødsel til plenene og hagen din, bør du være klar over symptomene på kjemisk forgiftning, som inkluderer:

  • Muskelskjelv
  • Anfall
  • Brek
  • Diarrhea
  • Hovelse

Typer gjødsel trygt for kjæledyr

Her er noen typer sikker gjødsel for kjæledyr:

Tang – Tang er rikt på nitrogen. Du kan kjøpe det m alt, men det er mer vanlig som sprayvæske.

Fiskemulsjon – Selv om fiskeemulsjon er et flott gjødsel alternativ, husk at dette er en hurtigutløsende gjødsel og kan brenne planter hvis du bruker for mye. Hunder vil sannsynligvis finne lukten veldig tiltalende og kan prøve å grave opp hageplantene dine.

Grassklipp – Du kan bruke 20 prosent mindre nitrogengjødsel ved å legge igjen gressklippet på plenen din. For at dette skal fungere, må du kanskje klippe oftere. Lange klipp kan gjøre mer skade enn nytte.

Gjødsel – Dette er vanskelig fordi hunder kan prøve å spise det. Kompostering i tre eller fire måneder fjerner mye av lukten og gjør det tryggere for kjæledyr og hagen. Vær oppmerksom på at hestegjødsel kan inneholde ugressfrø.

Compost – Kompost er en av de beste gjødslene for hager, og hvis du lager din egen, er den gratis. Du kan også bruke den på plenen, men det skal ganske mye til for å gi nok nitrogen til plengresset.

Bone Meal/Blood Meal – Beinmel og blodmel er naturlige produkter som kanskje ikke skader hunden din, men smaken og lukten kan være veldig tiltalende for dem. Unngå begge deler for å hindre graving og rulling i hagen.

Anbefalt: