Vanlige Crepe Myrtle-problemer - Informasjon om Crepe Myrtle-sykdommer og Crepe Myrtle-skadedyr

Innholdsfortegnelse:

Vanlige Crepe Myrtle-problemer - Informasjon om Crepe Myrtle-sykdommer og Crepe Myrtle-skadedyr
Vanlige Crepe Myrtle-problemer - Informasjon om Crepe Myrtle-sykdommer og Crepe Myrtle-skadedyr

Video: Vanlige Crepe Myrtle-problemer - Informasjon om Crepe Myrtle-sykdommer og Crepe Myrtle-skadedyr

Video: Vanlige Crepe Myrtle-problemer - Informasjon om Crepe Myrtle-sykdommer og Crepe Myrtle-skadedyr
Video: What's Wrong With My Crepe Myrtle? 4 Common Problems | Southern Living 2024, Kan
Anonim

Crepe myrtplanter er noe spesielle. De trenger seks til åtte timer med fullt solskinn for å vokse blomster. De er tørketolerante, men i tørre perioder krever de litt vann for å fortsette å blomstre. Hvis de blir gjødslet med nitrogengjødsel, kan de få veldig tykt løvverk, men ikke veldig mange, om noen, blomster. De er ganske hardføre, men det er problemer med crepemyrt.

Crepe Myrtle Tree-problemer

Når du beskjærer crepe myrtle, må du være forsiktig så du ikke forårsaker crepe myrtle problemer. Det som skjer er at hvis du beskjærer crepemyrttreet ditt kraftig, vil det føre til at treet legger all energien sin i å dyrke nye blader og lemmer. Dette betyr at treet ikke bruker energi på blomster, noe som forårsaker problemer med crepemyrten.

Når du planter en ny crepe myrt, vær forsiktig så du ikke planter treet for dypt ned i jorden. Crepe myrtle tree problemer inkluderer å rane treet for oksygen rett fra starten. Når du planter crepe myrten, vil du at toppen av rotklumpen skal være akkurat i nivå med jorda slik at rotklumpen kan samle oksygen. Uten oksygen kan ikke planten vokse, og faktisk vil treet faktisk begynne å synke.

Annen crepe myrtletreproblemer inkluderer ikke å ha nok vann i tørre perioder. For at crepemyrttreet ditt skal vokse godt, må du sørge for at det har nok vann for å sikre normal vekst. Mulching rundt treet kan hjelpe jorda med å opprettholde nok fuktighet i tørkeperioder.

Crepe Myrtle sykdommer og skadedyr

De fleste crepemyrtesykdommene er forårsaket av skadedyr. Crepe myrte skadedyr inkluderer bladlus og mugg. Når det kommer til bladlus, må disse crepe myrtskadedyrene vaskes av treet med et kraftig vannbad eller spray. Du kan bruke et miljøvennlig plantevernmiddel eller insektmiddel for å vaske treet sammen med vann.

Et annet av crepemyrt-skadedyrene er sotet mugg. Sotmugg skader ikke planten og vil forsvinne av seg selv så lenge du kontrollerer bladlusene.

Japanske biller er en annen av crepemyrt-skadedyrene som bør nevnes. Disse insektene vil spise treet. Larvene deres er komplette skadedyr og med nok av disse billene kan de ødelegge et helt tre. For å forhindre crepe myrtle problemer med disse skadedyrene, kan du bruke insektmidler og feller.

Å holde crepemyrten din sunn er ikke så vanskelig, det krever bare litt arbeid fra din side for å eliminere skadedyr og gi den passende atmosfæren for at treet skal trives.

Anbefalt: