Celandine Poppy Wildflowers - Growing Celandine Plants In The Garden

Innholdsfortegnelse:

Celandine Poppy Wildflowers - Growing Celandine Plants In The Garden
Celandine Poppy Wildflowers - Growing Celandine Plants In The Garden

Video: Celandine Poppy Wildflowers - Growing Celandine Plants In The Garden

Video: Celandine Poppy Wildflowers - Growing Celandine Plants In The Garden
Video: Celandine poppy, a colorful spring beauty 2024, April
Anonim

Ingenting er så vakkert som når du bringer naturen rett inn i hagen din. Villblomster er en fin måte å nyte naturlige planter og skjønnheten de tilbyr. Dette gjelder spesielt celandine valmue villblomster. I tillegg til at de er enkle å plante, er pleie av celandineplanter enkel. Fortsett å lese for å lære mer om celandine valmue info.

Celandine Poppy Info

Celandine valmuer (Stylophorum diphyllum) er også kjent som vedvalmuer og er medlemmer av Papaveraceae-familien. De vokser i fuktige områder i skogen på skyggefulle eller delvis skyggefulle steder. Vanligvis funnet i skogområdene i nordlige deler av USA, er denne prangende vårblomstringen hjemmehørende i Illinois, Indiana, Michigan, Missouri og Ohio.

Vogvalmuer har knallgule blomster og interessante dissekerte blader. Denne vakre villblomsten blomstrer fra mars til mai. Voksne celandine valmuer villblomster når 24 tommer (61 cm.) i høyden og selvsår enkelt.

Indianerne brukte den gulaktig oransje sevjen til å farge kurver, fibre og som krigsmaling.

Kan du dyrke celandinevalmuer?

Siden svalvalmuer naturlig finnes i skogsmiljøer du kanskje lurer på, kan du dyrke svalvalmuer ihjemmehagen. Svaret er ja. Disse skogskjønnhetene reagerer godt på dyrking så lenge jorda er rik på organisk materiale og plantene har rikelig med skygge.

Mange gartnere bruker celandine-planter som en fargerik, skyggefull skogskant, siden det er en av de enkleste vårskogplantene å dyrke. Den beste måten å dyrke celandinevalmuer på er med frø. Friske frø spirer raskt under de rette forholdene.

Sørg for rikelig med rik kompost i planteområdet og spred frø rikelig over jorden. Dekk plantene lett og hold jorden jevnt fuktig. Tynne frøplanter når de er 10 cm høye. Planteavstanden bør være ca. 31 cm.

Frø plantet om høsten vil spire om våren, men ikke blomstre før andre sesong.

stell av celandine valmueplanter

Carlandine-planter vil gå i dvale hvis jorden blir for tørr. Så lenge jorda holdes jevnt fuktig, vil skogvalmuen naturalisere seg og gi et utbrudd av farge år etter år. Så pass på å vanne regelmessig i tørre perioder og dekk til med et lett lag med mulch for vinterbeskyttelse.

Behold blomster plukket og deadhead for å oppmuntre til blomsterproduksjon.

Anbefalt: