Supplies for Urban Gardening: Community Gardening Supply List for Beginners

Innholdsfortegnelse:

Supplies for Urban Gardening: Community Gardening Supply List for Beginners
Supplies for Urban Gardening: Community Gardening Supply List for Beginners

Video: Supplies for Urban Gardening: Community Gardening Supply List for Beginners

Video: Supplies for Urban Gardening: Community Gardening Supply List for Beginners
Video: Community Gardens - 10 Steps to Successful Community Gardens (Module 1 Part 1) 2024, Kan
Anonim

Når flere tidligere gartnere flytter til de store byene, vokser samfunnshager i popularitet. Ideen er enkel: en nabolagsgruppe rydder opp i en tom tomt i sin midte og gjør den til en hage som medlemmer av samfunnet kan dele. Men når du først har funnet den tomme tomten og fått autoritet til å bruke den, hvordan begynner du å sette sammen alle verktøyene for urbane hager som er nødvendige for å starte en felleshage? Les videre for å lære om hvordan du identifiserer de nødvendige forsyningene for urban hagearbeid.

Starting a Community Garden

Det fine med en felleshage er at ingen har alt ansvaret. Hvert medlem av gruppen som planla hagen, bidrar med sine ferdigheter for å komme i gang.

Hvis du er ansvarlig for å identifisere urbane hageutstyr du trenger, ta hensyn til størrelsen og den generelle utformingen av hagen. Det er klart at du trenger flere verktøy for byhager som er store enn eller de som er små.

Det første du bør vurdere er jord siden ingenting vokser uten jord. Vurder tilstanden til jorda på den foreslåtte hageplassen. Ofte er jorda til forlatt eiendom komprimert til det punktet hvor du må inkludere på listen over byerhagearbeid leverer følgende:

  • Rototillers
  • Shovels
  • Spades

I tillegg kan jorda være av dårlig kvalitet. I så fall, legg til matjord til listen din, eller inkluder i det minste organisk kompost og jordtilsetningsstoffer. Hvis jorda på det nye stedet er kjent for å inneholde giftstoffer, må forsyningene dine til urbane hager inkludere materialene for å bygge hevede hagesenger eller store beholdere.

Community Garden Supply List

Inkluder håndverktøy for urbane hager til forsyningslisten for felleshager. I tillegg til rekvisita nevnt ovenfor, legg til følgende:

  • Trowels
  • hagehansker
  • Komposteringsbøtter
  • Plantemarkører
  • Seeds

Du trenger også vanningsutstyr, enten det er vannkanne eller et dryppvanningssystem. Ikke glem gjødsel og mulch.

Uanset hvor mange gjenstander du kommer opp med i forsyningslisten for felleshage, er du sikker på å glemme noe. Det er en god idé å invitere andre til å se gjennom det du har identifisert som byhageutstyr, og legge til i listen etter behov.

Anbefalt: