Sone 6 Invasive Plant List - Problemer med invasive planter i hager

Innholdsfortegnelse:

Sone 6 Invasive Plant List - Problemer med invasive planter i hager
Sone 6 Invasive Plant List - Problemer med invasive planter i hager

Video: Sone 6 Invasive Plant List - Problemer med invasive planter i hager

Video: Sone 6 Invasive Plant List - Problemer med invasive planter i hager
Video: What Happens When Non-Native Animals are Introduced to Africa? 2024, April
Anonim

Invasive planter er et alvorlig problem. De kan spre seg enkelt og fullstendig ta over områder, og tvinge ut mer delikate, innfødte planter. Dette truer ikke bare plantene, men det kan også skape kaos på økosystemene som er bygget rundt dem. Kort sagt, problemene med invasive planter kan være svært alvorlige og bør ikke tas lett på. Fortsett å lese for å lære mer om kontroll av invasive planter og spesielt hvordan du gjenkjenner og håndterer invasive planter i sone 6.

Problemer med invasive planter i hager

Hva er invasive planter og hvor kommer de fra? Invasive planter er nesten alltid transplantasjoner fra andre deler av verden. I plantens opprinnelige miljø er den en del av et balansert økosystem der visse rovdyr og konkurrenter kan holde den i sjakk. Når den er flyttet til et helt annet miljø, er disse rovdyrene og konkurrentene plutselig ingen steder å finne.

Hvis ingen nye arter er i stand til å kjempe mot den, og hvis den tar virkelig godt i mot sitt nye klima, vil den få lov til å florere. Og det er ikke bra. Ikke alle utenlandske planter er invasive, selvfølgelig. Hvis du planter en orkide fra Japan, kommer den ikke til å ta over nabolaget. Det er,Det er imidlertid alltid god praksis å sjekke før du planter (eller enda bedre, før du kjøper) for å se om den nye planten din anses som en invasiv art i området ditt.

Sone 6 Invasive Plant List

Noen invasive planter er bare problemer i visse områder. Det er noen som terroriserer varmt klima som ikke regnes som invasive planter i sone 6, hvor høstfrosten dreper dem før de kan ta tak. Her er en kort liste over invasive planter i sone 6, lagt ut av U. S. Department of Agriculture:

  • japansk knotweed
  • Orientalsk bittersøt
  • japansk kaprifol
  • Høstoliven
  • Amur kaprifol
  • Vanlig tindved
  • Multiflora rose
  • Norgelønn
  • Himmelens tre

Sjekk med ditt lokale utvidelseskontor for en mer omfattende liste over invasive planter i sone 6.

Anbefalt: