Swiss Chard Skadedyrkontroll: Lær om insekter som angriper Chard

Innholdsfortegnelse:

Swiss Chard Skadedyrkontroll: Lær om insekter som angriper Chard
Swiss Chard Skadedyrkontroll: Lær om insekter som angriper Chard

Video: Swiss Chard Skadedyrkontroll: Lær om insekter som angriper Chard

Video: Swiss Chard Skadedyrkontroll: Lær om insekter som angriper Chard
Video: 规划我的菜园(立体种植 共生种植 70+种蔬菜一次性落户到菜床)PLANNING MY VEGETABLE GARDEN (70+ kinds of vegetables ) 2024, April
Anonim

Mangold er et medlem av betefamilien som dyrkes for sine store næringsrike blader i stedet for roten. Deilig og høy i jern, magnesium og vitamin C, den nytes ikke bare av mennesker, men av insekter som angriper den. Hvis du er desperat etter å redde plantene dine, les videre for å finne ut om vanlige mangold-insekter og skadedyr.

Vanlige skadedyr funnet på Chard

Det er ikke bare vi som nyter de deilige, næringsrike bladgrønnsakene. Noen ganger virker det som om det ikke er noen kamp mot insektene om produktene våre. For å bekjempe skadedyrene er det viktig å lære seg å identifisere dem. Bugs som angriper mangold, for eksempel, er like opportunister. Noen, som blemmebiller, elsker grønnsakene, og det samme gjør bladgruvearbeiderlarver. Lygus bugs og deres nymfer lever av bladene og knoppene til blomstrende planter.

Selvfølgelig ser det ut til at bladlus vil spise hva som helst, og mangold er intet unntak. Disse små, myke insektene lever på undersiden av bladene i hopetall, suger næringsstoffene fra dem og etterlater dem krøllet og dekket med honningdugg.

Snegler elsker også å knaske på greenene dine mens de sløver seg gjennom hagen. En annen bille, loppebillen, er en liten,svart bille som lever av frøplanter og ofte dreper dem.

Så med alle disse insektene som konkurrerer om produktene våre, hva slags bekjempelse av mangold kan implementeres før det ikke er noen igjen for oss?

Swiss Chard Skadedyrkontroll

Når det gjelder bekjempelse av bladlusskadegjørere på mangold, bør bruk av insektmiddelsåpe eller en sterk vannstrøm for å løsne dem gjøre susen.

Snegler, eller i mitt tilfelle snegler også, kan kontrolleres ved håndplukking eller med enten sprøytemidler eller feller. Unngå også å gjennomvåte området der mangolden vokser; disse gutta elsker fuktige forhold.

Biller kan kontrolleres ved håndplukking eller med insektmidler ved såing eller etter fremveksten av frøplantene.

Anbefalt: