Growing Scrophularia Red Birds - How To Care For Red Birds In A Tree

Innholdsfortegnelse:

Growing Scrophularia Red Birds - How To Care For Red Birds In A Tree
Growing Scrophularia Red Birds - How To Care For Red Birds In A Tree

Video: Growing Scrophularia Red Birds - How To Care For Red Birds In A Tree

Video: Growing Scrophularia Red Birds - How To Care For Red Birds In A Tree
Video: Red Birds in a Tree PK 2024, Kan
Anonim

Hva er røde fugler i en treplante? Også kjent som Mimbres figwort eller Scrophularia, røde fugler i en treplante (Scrophularia macrantha) er en sjelden villblomst som er hjemmehørende i fjellene i Arizona og New Mexico og slektning av figwort. Hvis du er interessert i å dyrke Scrophularia røde fugler, er det beste alternativet ditt en barnehage som spesialiserer seg på innfødte, sjeldne eller uvanlige planter. Les videre for å lære mer om Scrophularia røde fugler og hvordan du kan dyrke denne fantastiske planten i din egen hage.

Scrophularia-informasjon

Som du kanskje har gjettet, er røde fugler i en treplante oppk alt etter massene av røde blomster, som ligner mye på en flokk med knallrøde fugler. Blomstringssesongen varer hele sommeren og langt utover høsten. Røde fugler i et tre pollineres av kolibrier. Mange gartnere setter pris på planten for dens høye motstand mot sultne kaniner.

I sitt opprinnelige miljø vokser røde fugler i en treplante primært i bratte, steinete skråninger, pinon-einerskog og høye barskoger. Planten er truet på grunn av gruvedrift, konstruksjon, skogbranner og andre habitatendringer.

Growing Scrophularia Red Birds

Røde fugler i et tre er lett å dyrkei nesten alle jordtyper, med unntak av tung leire. Plasser planten der den er utsatt for hel eller delvis sol, men unngå direkte ettermiddagssol i varmt, tørt klima.

Legg til en håndfull eller to kompost eller gjødsel ved planting hvis jorda er dårlig; Imidlertid kan for rik eller sterkt endret jord resultere i en raskt voksende, men svak plante som ikke vil overleve den første vinteren.

Omsorg for røde fugler i et tre

Vann røde fugler i en treplante dypt med jevne mellomrom, men la jorden tørke litt mellom vanning. Dypvanning er spesielt viktig i sommermånedene.

Gjødsle planten lett hver høst med en universalgjødsel.

Kutt planter til en høyde på 5-8 cm midt på våren. Unngå å kutte ned om høsten. Påfør et lag med mulch i form av furunåler, pecanskall eller fin grus for å holde på fuktigheten og beskytte røttene. Unngå barkflis eller mulch, som holder på for mye fuktighet og kan fremme råte eller andre soppsykdommer.

Anbefalt: