Birds Digging Holes In Lawns: What Are Birds Digging For In The Grass

Innholdsfortegnelse:

Birds Digging Holes In Lawns: What Are Birds Digging For In The Grass
Birds Digging Holes In Lawns: What Are Birds Digging For In The Grass

Video: Birds Digging Holes In Lawns: What Are Birds Digging For In The Grass

Video: Birds Digging Holes In Lawns: What Are Birds Digging For In The Grass
Video: Why Do Birds Dig Lawns? 2024, Kan
Anonim

De fleste av oss elsker å ha fugler i bakgården å se på og mate. Musikken til sangfugler er et sikkert vårtegn. På den annen side kan fugleskader på plener være omfattende. Hvis du finner små hull i gresset og du ser mange fugler rundt, er skaden sannsynligvis forårsaket av fugler som søker etter mat. Det er noen måter du kan hindre fugler i å grave opp plen og gress. Les videre for å finne ut mer.

Hvorfor graver fugler opp plenen min?

Det er ikke vanskelig å identifisere fugleskader på plener. Hvis du ser mange fugler i hagen din og du finner små 2,5 cm store hull i gresset, er det mest sannsynlig fuglerelatert skade. Hva graver fugler etter i plenen din? Fenomenet med fugler som graver hull i plener har en enkel forklaring: mat.

De leter etter velsmakende snacks, så hvis du ser mange fugleskader, betyr det at du har et insektproblem. I utgangspunktet er plenen din den beste restauranten som finnes fordi den har så mange insekter. Fugler søker ganske enkelt etter larver, ormer og insekter. Den gode nyheten om dette er at larvene og insektene faktisk vil gjøre mer skade på plenen din enn fuglene vil gjøre, og fuglene hjelper deg med å kontrollerebefolkningen.

Hvordan holde fugler fra å grave opp plen

Hvis du vil unngå fugleskader av små hull over hele plenen din, må du kvitte deg med skadeinsektene.

For å bli kvitt insektproblemet ditt, invester i et plantevernmiddel, helst noe naturlig. Du kan enten få det brukt av et profesjonelt plenfirma eller du kan gjøre det selv. Det er viktig å time søknaden. Hvis du for eksempel har larver, må du søke på slutten av våren eller forsommeren.

Det er også viktig å tidsbestille påføring for å unngå å skade fuglene. Påfør plantevernmiddelet sent på ettermiddagen slik at det er tørt neste morgen når fuglene dukker opp igjen for å lete etter frokost.

Hvis du foretrekker å ikke ha fugler i det hele tatt rundt eiendommen din, er det lite du kan gjøre, men du kan prøve å bruke noen skremmetaktikker som kan holde fuglene unna.

Anbefalt: