Protecting Birds In The Garden: How To Stop Cats From Killing Birds

Innholdsfortegnelse:

Protecting Birds In The Garden: How To Stop Cats From Killing Birds
Protecting Birds In The Garden: How To Stop Cats From Killing Birds

Video: Protecting Birds In The Garden: How To Stop Cats From Killing Birds

Video: Protecting Birds In The Garden: How To Stop Cats From Killing Birds
Video: How Can I Stop my Cat Catching Garden Birds 2024, April
Anonim

Selv den mest elskelige, bedårende huskatten mister den når den blir presentert med fugler som flagrer foran et vindu. Hvis du vil beskytte fugler mot katter, er det første trinnet å holde Fifi inne, men hva med å beskytte fugler i hagen mot villkatter?

Selv om du ikke kan stoppe katter fra å drepe fugler helt, er det noen ting du kan gjøre proaktivt i landskapet ditt som vil bidra langt i å holde hagefugler trygge.

Keeping Birds Safe from Your Feline

Når det gjelder å beskytte fugler i hagen mot din egen bortskjemte katt, er den beste ideen å holde dyret innendørs. Når det er sagt, er katter kjente rømningskunstnere, og selv den mest forsiktige eieren har vært kjent for å ha en rømning noen ganger.

For å beskytte fuglene mot kattene dine, er det en god idé å holde klørne korte. Du trenger ikke å fjerne klørne, men bare en trimning eller filing i det minste de fremre klørne vil gå langt i å beskytte fuglene i hagen. Filete negler vil ikke tillate katten å klatre i trær for å få tak i fugler eller vil i det minste gjøre det vanskeligere.

Også, hvis du mener at en katt bør være ute, prøv å sette katten i sele eller bånd. Hvis det mislykkes og katten er desperat etter å være ute, kan du bygge dem en utendørs innhegning eller "catio".

Hvis du har en utekatt, leggen bjelle på kragen for å advare fuglene. Kastrer eller kastrer kjæledyret ditt også. Hvis Fifi tar med seg en fugl hjem, ikke ros katten for "gaven". Dette vil bare forsterke oppførselen. Hold katten din godt matet slik at det ikke er like sannsynlig at de vil fange og spise fugler.

Hold katten din innendørs minst en time før solnedgang og en time etter soloppgang når fuglene er mest aktive.

Slik beskytter du fugler mot katter

Selv om det er umulig å hindre katter i å drepe fugler helt, er det noen skritt du kan ta i landskapet ditt for å minimere dødstallet.

  • Hold matere og fuglebad minst 1,5 m, helst 3-4 m, fra busker eller annet dekke som kan skjule en forfølgende katt.
  • Velg landskapsplanter som frastøter katter, som tornede busker og de med sterk duft. Bruk også skarpe dekkmaterialer.
  • Inspiser gjerder for hull eller hull, og reparer dem. Blokker områder under dekk, bak skur og andre gjemmehull som katter liker.
  • Velg fuglehus med bratt tak og uten abbor. Hekkebokser bør holdes oppe minst 2,4 m fra bakken.
  • Hold øye med bakkeneir som er mest sårbare for lurende katter og unngå å bruke bakkematere. Rydd opp eventuelt sølt frø med jevne mellomrom for å forhindre at fugler spiser på bakken. Bruk også metall- eller plaststenger for å støtte fuglematere slik at katter ikke kan klatre i dem.
  • Send til slutt villkatter til det lokale krisesenteret. Du vil ikke bare gjøre din del for å beskytte fuglene i hagen, men også beskytte de herreløsekatter også.

Anbefalt: