What Is A Golden Raintree - Guide To Growing Golden Raintrees

Innholdsfortegnelse:

What Is A Golden Raintree - Guide To Growing Golden Raintrees
What Is A Golden Raintree - Guide To Growing Golden Raintrees

Video: What Is A Golden Raintree - Guide To Growing Golden Raintrees

Video: What Is A Golden Raintree - Guide To Growing Golden Raintrees
Video: How to grow Golden Rain Tree (Beautiful Yellow Flowering Small Shade Tree) 2024, Kan
Anonim

Hva er et gyllent regntre? Det er en mellomstor prydplante som er et av få trær som blomstrer midtsommer i USA. Treets bittesmå kanarigule blomster vokser i prangende vipper som kan bli 30 cm lange. Hvis du er interessert i å lære å dyrke et gyllent regntre, les videre for informasjon om gyldne regntre og tips om stell av gyldne regntre.

Hva er et gyldent regntre?

Det gyldne regntreet (Koelreuteria paniculata) er et nydelig skyggetre for bakgårder og hager i U. S. Department of Agricultures plantehardhetssone 5 til 9. I følge informasjon om gyldent regntre passer disse trærne godt inn i mindre gårdsplasser siden de vanligvis vokser mellom 25 og 40 fot (7,6 – 12 m.) høy.

De voksende gyldne regntrærne elsker de dramatiske blomstene til små strålende gule blomster som vises midtsommer på treets spredende grener. Om høsten vises små limegrønne frøkapsler på det gyldne regntreet, som modnes til en matt brun. De ligner små kinesiske lykter og forblir på treet langt ut på høsten.

Growing Golden Raintrees

Hvis du vil vite hvordan du dyrker et gyllent regntre, vil du gjerne lære at stell av gyllent regntre ikke ervanskelig. Gylne regntrær krever ikke pleie av barnehansker.

Begynn med å velge et plantested. Treet vokser raskest på et sted med full sol i fuktig, rik, dyp, godt drenert jord. Imidlertid vokser gyldne regntrær fint i delvis skygge også. Og de kan vokse i et bredt spekter av jord, inkludert leire, sand, leirjord, alkalisk, sur. De trives i flomforhold så vel som godt drenert jord.

Golden Raintree Care

Treet blir sjelden angrepet av insekter eller sykdommer. Den er også tørketolerant. Når du begynner å dyrke gyldne regntrær, trenger du ikke å bekymre deg for fortau eller terrasser i nærheten av treet. Vanligvis skaper ikke røttene til det gyldne regntreet problemer.

Her er et tips: transplanter treet om våren. Informasjon om gyldent regntre tyder på at et tre transplantert om høsten kan ha problemer med å overleve vinteren. Dette gjelder spesielt i de lavere herdighetssonene.

Anbefalt: