Melrose Apple Information: Growing Melrose Apples In The Landscape

Innholdsfortegnelse:

Melrose Apple Information: Growing Melrose Apples In The Landscape
Melrose Apple Information: Growing Melrose Apples In The Landscape

Video: Melrose Apple Information: Growing Melrose Apples In The Landscape

Video: Melrose Apple Information: Growing Melrose Apples In The Landscape
Video: Raintree Fruit Feature: Melrose Apple! 2024, Kan
Anonim

Du kan ikke kreve mye mer av et eple enn å se bra ut, smake godt og bli enda bedre i oppbevaring. Det er Melrose-epletreet for deg i et nøtteskall. Melrose er Ohios offisielle statseple, og det har definitivt vunnet mange fans over hele landet. Hvis du vurderer å dyrke Melrose-epler, eller bare vil ha mer Melrose-epleinformasjon, les videre. Vi gir deg også tips om pleie av Melrose-epletre.

Melrose Apple-informasjon

I henhold til Melrose-epleinformasjon ble Melrose-epler utviklet som en del av Ohios epleforedlingsprogram. De er en deilig blanding mellom Jonathan og Red Delicious.

Hvis du vil begynne å dyrke Melrose-epler, ikke nøl. Disse eplene er søte og sukkerholdige på smak, og er også visuelt attraktive, mellomstore, runde og robuste i utseende. Basishudfargen er rød, men den er overrød med rubinrød. Best av alt er den rike smaken av det saftige kjøttet. Den er fantastisk spist rett utenfor treet, men enda bedre etter en tid i lagring, siden den fortsetter å modnes.

Faktisk er en av gledene ved å dyrke Melrose-epler at smaken holder seg i opptil fire måneder i kjølelagring. I tillegg vil du få mye smellfor pengene dine, siden ett tre kan gi opptil 23 kg frukt.

Hvordan dyrke Melrose-epler

Hvis du har bestemt deg for å begynne å dyrke Melrose-epler, vil du ha den enkleste tiden i USDA-plantehardhetssonene 5 til 9. Det er her Melrose-epletrepleie vil være et blunk. Trærne er hardføre til minus 30 grader Fahrenheit (-34 C).

Finn et nettsted som får minst en halv dag med direkte sol. Som de fleste frukttrær krever Melrose-epletrær godt drenert jord for å trives.

Vanlig vanning etter transplantasjon er en viktig del av Melrose epletrepleie. Du kan mulke rundt treet for å holde fuktigheten i jorda, men ikke før mulchen så nærme at den berører stammen.

Melrose-epletrær vokser til 16 fot (5 m.) høye, så pass på at det er nok plass der du vil plante. De fleste epletrær krever en eplenabo av en annen sort for pollinering, og Melrose er intet unntak. Mange varianter vil fungere med Melrose.

Anbefalt: