Frozen Pindo Palm Solutions: Can I Save My Frosted Pindo Palm Tree

Innholdsfortegnelse:

Frozen Pindo Palm Solutions: Can I Save My Frosted Pindo Palm Tree
Frozen Pindo Palm Solutions: Can I Save My Frosted Pindo Palm Tree

Video: Frozen Pindo Palm Solutions: Can I Save My Frosted Pindo Palm Tree

Video: Frozen Pindo Palm Solutions: Can I Save My Frosted Pindo Palm Tree
Video: Freeze Remedy: Palm Trees 2024, Kan
Anonim

Kan jeg redde min frostede pindo-håndflate? Er pindo-håndflaten min død? Pindopalme er en relativt kaldhard palme som tåler temperaturer så lave som 12 til 15 F. (-9 til -11 C.), og noen ganger enda kaldere. Men selv denne tøffe palmen kan bli skadet av en plutselig kuldebrann, spesielt trær som er utsatt for kald vind. Les videre og lær hvordan du vurderer pindopalmefrostskader, og prøv å ikke bekymre deg for mye. Det er en god sjanse for at den frosne pindo-håndflaten din kommer tilbake når temperaturen stiger om våren.

Frozen Pindo Palm: Is my Pindo Palm Dead?

Du må sannsynligvis vente noen uker for å finne ut hvor alvorlig pindopalmefrost er. I følge North Carolina State University Extension vet du kanskje ikke før sent på våren eller forsommeren, siden palmer vokser sakte og kan ta flere måneder å bladre igjen etter skade på pindopalmen.

I mellomtiden, ikke la deg friste til å trekke eller beskjære døde blader. Selv døde blader gir isolasjon som beskytter nye knopper og ny vekst.

Vurderer Pindo Palm Frost Damage

Å redde en frossen pindopalme begynner med en grundig inspeksjon av planten. På våren eller forsommeren, sjekk tilstanden tilspydblad – det nyeste bladet som vanligvis står rett opp, uåpnet. Hvis bladet ikke trekker seg ut når du drar i det, er sjansen stor for at den frosne pindopalmen spretter tilbake.

Hvis spydbladet løsner, kan treet fortsatt overleve. Dynk området med kobbersoppmiddel (ikke kobbergjødsel) for å redusere sjansen for infeksjon hvis sopp eller bakterier kommer inn på det skadede stedet.

Ikke bekymre deg hvis nye blader viser brune spisser eller ser litt deformerte ut. Når det er sagt, er det trygt å fjerne blader som absolutt ikke viser grønn vekst. Så lenge bladene viser til og med en liten mengde grønt vev, kan du være trygg på at håndflaten er i ferd med å komme seg og det er en god sjanse for at bladene som dukker opp fra dette punktet vil være normale.

Når treet er i aktiv vekst, påfør en palmegjødsel med mikronæringsstoffer for å støtte sunn ny vekst.

Anbefalt: