Reine Claude Conducta Info – How To Grow Reine Claude Conducta Trees

Innholdsfortegnelse:

Reine Claude Conducta Info – How To Grow Reine Claude Conducta Trees
Reine Claude Conducta Info – How To Grow Reine Claude Conducta Trees

Video: Reine Claude Conducta Info – How To Grow Reine Claude Conducta Trees

Video: Reine Claude Conducta Info – How To Grow Reine Claude Conducta Trees
Video: The underappreciated Cherry Plum (Prunus cerasifera) 2024, Kan
Anonim

Hvis du elsker plommer, bør dyrking av Reine Claude Conducta plommetrær være en vurdering for hjemmehagen eller den lille frukthagen. Disse unike Greengage-plommene produserer frukt av høy kvalitet som har smak og tekstur ulikt noen annen variant.

Reine Claude Conducta-informasjon

Reine Claude Conducta-plommen tilhører gruppen av plommekultivarer kjent som Green gage. Dette er plommesorter som ble introdusert til Frankrike fra Armenia for rundt 500 år siden. De er kjent for unike smaker og kjøtt av meget høy kvalitet.

Mange av Green gage-variantene er grønne til gule i fargen, men Reine Claude Conducta-plommer har skinn som er rosa til lilla i fargen. Smaken er veldig søt, og kjøttet er sprøere enn de fleste andre plommetyper. Smaken og fargen er både unik, forskjellig fra andre plommer og av høyeste kvalitet, selv om Reine Claude Conducta-trærne ikke produserer mye og kan være mottakelige for noen skadedyr og sykdommer.

Hvordan dyrke Reine Claude Conducta plommetrær

Å dyrke Reine Claude Conducta-trær vil være mest vellykket i sone 5 til 9. De krever full sol og jord som drenerer godt og er fruktbar. Blomstenevil blomstre på trærne midt på våren og er hvite og rikelig.

Vanningskravene til disse plommetrærne er normale sammenlignet med andre frukttrær. Du bør vanne det nye treet regelmessig den første sesongen. Når den er etablert, trenger den bare vanning når nedbøren er mindre enn 2,5 cm per uke eller ti dager. Beskjæring tidlig for å oppmuntre til god vekst er også viktig.

Reine Claude Conducta er ikke et selvbestøvende tre, så for å sette frukt trenger du en annen plommesort i området. Gode sorter for pollinering av Reine Claude Conducta er Stanley, Monsieur Hatif og Royale de Montauban.

Noen skadedyr og sykdommer du bør passe på når du dyrker denne Green Gage-varianten av plomme inkluderer:

  • Aphids
  • Skalinsekter
  • Peach borers
  • Brunråte
  • Mugg
  • Løvflekk

Reine Claude Conducta-plommene dine skal være modne og klare til å plukkes mellom slutten av juni og august.

Anbefalt: