Small Urban Garden Trees - What Trees Will Grow In A Small Space

Innholdsfortegnelse:

Small Urban Garden Trees - What Trees Will Grow In A Small Space
Small Urban Garden Trees - What Trees Will Grow In A Small Space

Video: Small Urban Garden Trees - What Trees Will Grow In A Small Space

Video: Small Urban Garden Trees - What Trees Will Grow In A Small Space
Video: Grow Fruit Trees in a Small Space 2024, April
Anonim

Trær kan være et fantastisk hageelement. De er iøynefallende og de skaper en ekte følelse av tekstur og nivåer. Hvis du har en veldig liten plass å jobbe med, spesielt en urban hage, er valget ditt av trær noe begrenset. Det kan være begrenset, men det er ikke umulig. Fortsett å lese for å lære mer om å plukke trær for små områder og de beste trærne for urbane hager.

Plukke trær for små områder

Her er noen gode små urbane hagetrær:

Junibær– Litt stort på 8–9 m. Dette treet er fullt av farger. Bladene begynner i sølv og blir knallrøde om høsten, og de hvite vårblomstene viker for attraktive lilla bær om sommeren.

Japansk lønn – Et ekstremt populært og mangfoldig valg for små områder, mange varianter av japansk lønn topper seg med en høyde på under 10 fot (3 m.). De fleste har slående røde eller rosa blader hele sommeren, og alle har blendende løvverk om høsten.

Eastern Redbud– Dvergvarianter av dette treet når bare 15 fot (4,5 m.) i høyden. Om sommeren er bladene mørkerøde til lilla, og om høsten skifter de til knallgule.

Crabapple– Alltid populær blant trær forsmå mellomrom når crabapples vanligvis ikke mer enn 15 fot (4,5 m.) i høyden. Et stort antall varianter finnes og de fleste produserer vakre blomster i nyanser av hvitt, rosa eller rødt. Selv om fruktene ikke er velsmakende alene, er de populære i gelé og syltetøy.

Amur Maple– Denne asiatiske lønnen, som topper seg med en høyde på 20 fot (6 m) blir strålende røde nyanser om høsten.

Japanese Tree Lilac– Dette treet er 8 m høyt og 4,5 m bredt og er litt på den store siden. Den veier imidlertid opp for dette ved å produsere klaser av vakre, velduftende hvite blomster.

Fiken – Fikentrær, som er rundt 3 meter høye, har store, vakre blader og deilig frukt som modnes om høsten. Vant til varme temperaturer kan fiken dyrkes i containere og flyttes innendørs for å overvintre om nødvendig.

Rose of Sharon– Vanligvis når denne busken en høyde på 3-4,5 m. Denne busken kan lett beskjæres for å få den til å se mer ut som tre. En type hibiskus, den produserer mange blomster i nyanser av rødt, blått, lilla eller hvitt, avhengig av sorten, på sensommeren og høsten.

Anbefalt: