Reine Claude De Bavay Gages: How To Grow A Reine Claude De Bavay Tree

Innholdsfortegnelse:

Reine Claude De Bavay Gages: How To Grow A Reine Claude De Bavay Tree
Reine Claude De Bavay Gages: How To Grow A Reine Claude De Bavay Tree

Video: Reine Claude De Bavay Gages: How To Grow A Reine Claude De Bavay Tree

Video: Reine Claude De Bavay Gages: How To Grow A Reine Claude De Bavay Tree
Video: Vintage Botanical Prints - 46 in a series - Plums: Reine Claude de Bavay and McLaughlin 2024, Kan
Anonim

Med et navn som Reine Claude de Bavay gage plomme høres denne frukten ut som den bare pryder aristokratenes bord. Men i Europa er Reine Claude de Bavay den typen plomme som oftest sees i supermarkeder. Reine Claude de Bavay-treet produserer klassiske, søte greengage-plommer og mange av dem. Les videre for mer informasjon om gage-plommer, spesielt gage 'Reine Claude de Bavay.'

Om Reine Claude de Bavay Plum

Reine Claude de Bavay-plommen ble oppk alt etter direktøren for Vilvoorde hagebruksstasjon, som ligger nær Brussel. Den ble først dyrket i 1932 og importert til Storbritannia i 1846. I dag er gagen 'Reine Claude de Bavay' en vanlig greengage-sort også i Frankrike.

Greengage-plommer er grønne under det meste av livet på treet, og grønne eller gulgrønne når de er modne. For å utvikle den eksepsjonelle sødmen som forventes på greengage-plommer, må du la dem modnes på treet i full sol. Dette er veldig sant for Reine Claude de Bavay gages. I hovedsak, jo mer sol Reine Claude de Bavay-trærne får, jo deiligere blir avlingen.

Voksende Reine Claude de Bavay Gages

Hvis du tenker på å dyrke Reine Claude de Bavay-plommer, finndet mest solrike stedet i gården for å plassere trærne, både for smaken og for å øke størrelsen på avlingen.

Det er også viktig å dyrke Reine Claude de Bavay plommetrær i rik jord. Ta deg tid til å blande inn kompostert gjødsel eller annen organisk kompost før du i det hele tatt graver plantehullet.

Reine Claude de Bavay-målere vil ikke klare seg med mindre de er plantet i et område med god drenering. De kalles selvfertile, men de kan også dra nytte av en annen art i nærheten for pollinering. En god nabo ville være plommen Rootgrow.

Gage ‘Reine Claude de Bavay’ er et plommetre som blomstrer om våren og modnes om høsten. Forvent blomster i april og høsting i september. Mens Reine Claude de Bavay-treet tåler kalde vintre, klarer det seg bedre i tempererte klima. Jo varmere og mer solrik vekstsesongen er, desto deiligere vil Reine Claude de Bavay-plommene være.

Anbefalt: