What Is A Willingham Gage – Growing Willingham Gages In The Landscape

Innholdsfortegnelse:

What Is A Willingham Gage – Growing Willingham Gages In The Landscape
What Is A Willingham Gage – Growing Willingham Gages In The Landscape

Video: What Is A Willingham Gage – Growing Willingham Gages In The Landscape

Video: What Is A Willingham Gage – Growing Willingham Gages In The Landscape
Video: How to grow greengage tree - the open centre tree for plums and greengages 2024, Kan
Anonim

Hva er en Willingham-gage? Willingham gage trær produserer en type greengage plomme, en supersøt variant av plomme. De som dyrker Willingham-målere sier at frukten er den beste plommefrukten som er tilgjengelig. Hvis du vurderer å dyrke Willingham-målere, trenger du litt mer informasjon. Les videre for fakta om disse frukttrærne og tips om hvordan du dyrker Willingham gage-frukt.

Hva er en Willingham Gage?

Frukten er en type greengage-plomme, men denne informasjonen hjelper deg ikke med mindre du er kjent med greengage. En greengage plomme er en type frukttre importert til England fra Frankrike av Sir Thomas Gage. Hva gjør en plomme til en greengage? Ikke stol på at fargen hjelper deg. Noen greengage-plommer er grønne, men noen er lilla og noen er gule.

Noen sier at du bare kan skille mellom en gage og en plomme ved å smake på den i stedet for ved dens ytre utseende. Hvis du biter i en plomme og synes den er deilig søt og veldig saftig, er det sannsynligvis en greengage. Faktisk kan det være en Willingham-gage.

De voksende Willingham-gagene sier at de grønne plommene er helt deilige, ekstremt søte med en nesten melonaktig smak. Willinghamgage-trær er kjent for sin pålitelige høsting og god smak. De er også kjent for å være lite vedlikehold og enkle å dyrke. Faktisk er omsorgen for Willingham gage-trær verken komplisert eller tidkrevende.

Hvordan dyrke Willingham Gage Fruit

Du må vurdere mange faktorer når du skal lære å dyrke Willingham gage-trær. Et av de første spørsmålene er om du trenger å plante et annet kompatibelt plommetre i nærheten for å få frukt. Svaret er ikke klart. Noen rapporterer at trærne er selvfruktbare, noe som betyr at du ikke trenger et andre plommetre av en kompatibel art i nærheten for å produsere avlinger. Andre kaller imidlertid Willingham burtrær selvsterile.

Så fortsett og plant et andre tre i pollinatorgruppe D. Det skader aldri å ha en annen type plomme i nærheten og kan hjelpe fruktproduksjonen.

Care for Willingham gage-trær er lik som for andre plommetrær. Disse trærne krever et solrikt sted som får seks til åtte timer med direkte sol om dagen. De trenger også godt drenerende jord og tilstrekkelig, regelmessig vanning.

Forvent at Willingham gage-trær blomstrer om våren. Du skal høste frukt fra disse trærne midtsommer.

Anbefalt: