What Is A Barley Head Or Tiller: Understanding Tillering And Heading Of Barley Crops

Innholdsfortegnelse:

What Is A Barley Head Or Tiller: Understanding Tillering And Heading Of Barley Crops
What Is A Barley Head Or Tiller: Understanding Tillering And Heading Of Barley Crops

Video: What Is A Barley Head Or Tiller: Understanding Tillering And Heading Of Barley Crops

Video: What Is A Barley Head Or Tiller: Understanding Tillering And Heading Of Barley Crops
Video: Crop Production Cycle Winter Barley with Claire Bambrick - Farm Walk And Talk 2024, Kan
Anonim

Hvis du tenker på å dyrke bygg i hjemmehagen din, må du lære om byggbruk og kursing. Å forstå bygghoder og jordfreser er avgjørende for å dyrke denne kornavlingen. Hva er byggfreser? Hva er et bygghode? De som nettopp har begynt med å dyrke korn, bør lese videre for å lære inn og ut av jording og styring av byggplanter.

About Barley Heads and Tillers

For å få en god avling bygg, må du forstå hvordan kornavlingen vokser og stadiene i byggutviklingen. Landbrukskjemikaliene på markedet i dag for bygg virker bare hvis de brukes i spesifikke byggvekststadier.

Både bygghoder og jordfreser er deler av byggplanten. Utseendet deres signaliserer nye stadier av byggplantevekst.

Hva er byggrotte?

Det er riktig å si at jordfreser signaliserer et vekststadium for byggplanten. Men det er ikke nok til å forklare begrepet. Hva er egentlig byggfreser? De er uavhengige sidegrener på gressplanten. De dukker opp fra jorden, ikke fra en annen stamme.

Tillvekst er avgjørende for en byggavling siden hver jordfreserer uavhengig og kan produsere en frøbærende blomst, noe som øker kornavlingen. Men du vil bare ha kraftige jordfreste, siden uproduktive jordfresere (ofte de som dukker opp sent på sesongen) bruker opp næringsstoffer uten å øke kornproduksjonen.

Utbygging av byggkuler sies å ha tre forskjellige stadier. Den første er knoppinitiering, etterfulgt av knopputvikling, og til slutt veksten av knoppen til en rorkult.

Hva er et bygghode?

Så, hva er et bygghode? Bygghoder er også veldig viktige for håpet om en byggavling siden dette er den delen av planten som utvikler og bærer frokostblandingen.

Når gartnere snakker om byggkuling og hodeplanlegging, refererer de til planteprosessen med å produsere sidegrener (kulder) og kornklaser (hoder.) Prosessen med å sette inn bygg starter når den første spissen av blomsten er synlig.

Det er under heading at planten utvikler blomsterstanden som kornet vokser fra. Når overskriften er ferdig, begynner kornfyllingen på byggen.

Jo lengre tid det tar før blomsterstanden kommer ut, jo mer korn får du fra planten. Etter overskriften kommer pollineringen av blomsten. Dette er når kornfyllingen er fullført.

Anbefalt: