Hva er å rydde og rydde: Lær om å rydde og rydde et landskap

Innholdsfortegnelse:

Hva er å rydde og rydde: Lær om å rydde og rydde et landskap
Hva er å rydde og rydde: Lær om å rydde og rydde et landskap

Video: Hva er å rydde og rydde: Lær om å rydde og rydde et landskap

Video: Hva er å rydde og rydde: Lær om å rydde og rydde et landskap
Video: Landskrigen, Hva Kan Gå Galt? Episode 1 2024, Kan
Anonim

Har du noen gang lurt på hvordan landet ditt ligger på pleide å se ut? Sjansene er store at det ikke så ut som det gjør nå. Rydding og rydding av et landskap er den første forretningsordenen for en utvikler. Hva er rydding og rydding? Dette refererer til grunnrydning utført av alle som har kjøpt ubebygd land de ønsker å utvikle. Hva med å rydde land selv? Vil det kreve rydding og rydding?

Hva betyr det å rydde og grubbe?

Når et område er undersøkt og nødvendig demo er utført, fjernes vegetasjon og overflateavfall ved å rydde og rydde landskapet. Rydding betyr hvordan det høres ut, fjerning av all vegetasjon. Grubbing refererer til fjerning av røttene som er igjen i jorda etter rydding.

Grubbing fjerner stokker, børster og rusk. Deretter slipes eller fjernes stubber med rotrive eller lignende maskin. Dette krever noe tungt maskineri som en bulldoser, dumpere, komprimatorer og skrapere. Så snart disse grunnprinsippene for landrydding er fullført, er stedet klar for avløpsinstallasjon og gradering.

Grunnleggende om landrydding

Hva med ryddinglande selv? Dette skjer ofte når huseiere bestemmer seg for å øke størrelsen på bakgården eller til og med når de legger til et nytt hageområde. Hvis du har en liten tomt å rydde med bare noen få trær og/eller busker, kan det rett og slett bare ta en dag og noen få verktøy, for eksempel en spade og håndsag.

For større områder kan det hende at de store lekene må ut. Disse inkluderer motorsager, bulldosere, traktorgravere eller annet stort utstyr. Du må kanskje ansette et firma som spesialiserer seg på å rydde og rydde et landskap hvis jobben virker for stor.

Før du begynner å rydde og rydde eiendommen din, sjekk med lokale myndigheter angående tillatelser. Du kan trenge tillatelse for ikke bare å rydde landet, men for å disponere tømmer. Det kan gjelde regler om kompostering og fjerning av tre. Det kan være ytterligere retningslinjer angående beskyttelse av miljøet eller visse arter.

Du bør også sjekke med de lokale energiselskapene for å finne ut om mulige linjer på eiendommen. Hvis du ender opp med brukbart tømmer, spar det hvis mulig, da du kanskje kan bruke det på prosjektet eller selge det.

Hvis du skal fjerne trær selv, vurder prosessen. En måte å fjerne dem på er å ta treet ned til en 3 fot (under en meter) stubbe og deretter skyve stubben ut av bakken med en dozer. Denne metoden fjerner røttene fra bakken; dermed kan treet ikke gro igjen.

Anbefalt: