Hagearbeid med en baby – er det mulig å hage med et spedbarn

Innholdsfortegnelse:

Hagearbeid med en baby – er det mulig å hage med et spedbarn
Hagearbeid med en baby – er det mulig å hage med et spedbarn

Video: Hagearbeid med en baby – er det mulig å hage med et spedbarn

Video: Hagearbeid med en baby – er det mulig å hage med et spedbarn
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Hagearbeid med en baby er mulig og kan til og med være morsomt når barnet ditt er noen måneder gammelt. Bare følg noen fornuftige tiltak og gjør det til en flott opplevelse for dere begge. Ta rimelige forholdsregler når du lar babyer være i hagen.

How to Garden with a Baby

Bare ta en baby inn i hagen når den er gammel nok til å sitte, krype og/eller trekke seg opp. Finn en solid, lett lekegrind for et skyggefullt sted nær hagen. Vær realistisk med hensyn til hvor lenge babyen vil bli underholdt med noen leker og utendørsopplevelsen.

Det kan virke innlysende for de fleste, men du bør ikke ta med babyen ut i varmen om dagen. Både mor og baby bør holde seg innendørs på varme, solfylte tider på dagen, spesielt midt på dagen om sommeren, med mindre du er i et skyggefullt område. Unngå å ha babyen i solen for lenge, hvis i det hele tatt, og når du gjør det, er det lurt å bruke skikkelig solkrem.

Ta på et babysikkert insektmiddel, eller enda bedre, avstå fra å være ute når insekter, for eksempel mygg, er mest aktive – som senere på dagen.

Eldre barn kan hjelpe med å holde babyen opptatt, det samme kan kjæledyrene dine. Når det er mulig, gjør utendørsarbeid i hagen til en morsomfamilie tid. Ikke forvent å jobbe i hagen med et spedbarn, men bruk heller denne tiden til å ta deg av små oppgaver som å høste grønnsaker, klippe blomster eller bare sitte/leke i hagen.

Andre tips for hagearbeid med en baby

Hvis babyen din fortsatt er et spedbarn når hagesesongen begynner, dra nytte av de glade besteforeldrene til å se på babyen (og andre små barn) mens du er ute og jobber. Eller bytt med andre voksne i husholdningen som jobber i hagearbeid om hvem som skal hage og hvem som skal ta seg av babyen. Kanskje du kan veksle med en venn som også har en baby og en hage.

Bruk en barnevakt for disse turene til hagesenteret, der du skal slepe med deg sekker med jord og konsentrere deg om å kjøpe frø og planter. Det kan være farlig å forlate babyen i en varm bil selv for en kort stund mens du laster den med nødvendigheter.

Hvis hageplassen din ikke er i nærheten av huset, er dette et godt tidspunkt å begynne litt containerhagearbeid nærmere hjemmet. Ta vare på potteblomster og grønnsaker på verandaen og flytt dem deretter til et nærliggende solrikt sted eller hva som fungerer i oppsettet ditt. Du kan ta med deg en babymonitor utenfor i korte perioder også.

Hagearbeid med en baby er overkommelig og bør være morsomt for alle involverte. Sikkerhet er topp prioritet. Når barnet vokser, vil du være glad for at de er vant til hagearbeidet. Når de blir litt eldre, kan du gi dem en liten hageplass for seg selv, fordi du vet at de vil hjelpe. De vil også være glade for at de har lært denne ferdigheten i en tidlig alder.

Anbefalt: