Halloween-hage-ideer - Velge hage-Halloween-dekorasjoner med temaer

Innholdsfortegnelse:

Halloween-hage-ideer - Velge hage-Halloween-dekorasjoner med temaer
Halloween-hage-ideer - Velge hage-Halloween-dekorasjoner med temaer

Video: Halloween-hage-ideer - Velge hage-Halloween-dekorasjoner med temaer

Video: Halloween-hage-ideer - Velge hage-Halloween-dekorasjoner med temaer
Video: 🪦 Halloween 2022 🪦 The BEST Outdoor CREEPY Halloween Decorations, DIY Cemetery & Lights 2024, Kan
Anonim

Hva er Halloween uten å pynte? Vi vet alle at dekorasjon til Halloween begynner utendørs, og hagen er intet unntak. Husk imidlertid at når det kommer til de skumle Halloween-hagene, bør du sannsynligvis designe dem på en innbydende måte, spesielt hvis du venter barn.

Halloween-pynting i hagen

Noen mennesker har en tendens til å gjøre hagen til Halloween-dekorasjoner litt for skremmende, noe som kan skremme bort unge triksing (og kanskje til og med pysete voksne). Andre overdriver Halloween-innredningen sin til et punkt av overkill, noe som resulterer i et rotete, lite tiltalende rot. Så hva er løsningen for dette? Enkel. Bruk et tema når du leter etter ideer til Halloween-hagen.

Halloween Garden Ideas

Det er en rekke Halloween-dekorasjoner for hage å vurdere når det gjelder valg av tema. Husk å huske på hvem som skal besøke ditt hjem eller hage. Hvis du venter små barn, velg noe mindre skummelt som:

  • Harvest theme
  • gresskartema
  • Morsomt karaktertema (morsom mamma, klønete heks, smilende spøkelse osv. - husk Casper var vennlig)

Ifdu våger å gå mer i tråd med halloweens skumle, for så å velge skumle halloweenhager med temaer som vampyrflaggermus, vortehekser, skumle spøkelser og nisser. Bare gjør det på en "nedkledd" måte – du vet, uten all guts og elendighet.

Mulighetene for Halloween-pynting i hagen er nesten uendelige. Bruk fantasien, og for enda mer moro, la barna hjelpe til med ideer til Halloween-hage.

Halloween hagedekoreksempel

Hvis du vil ha noe mindre grusomt og litt mer festlig, hvorfor ikke implementere et høsttema. Når det gjelder hager, er dette en enkel ting å gjøre. Sett ganske enkelt stemningen med noen få høyballer i og rundt hagebedene – eller til og med plenen foran. Ordne deretter maisstilker strategisk rundt høyballene, og dra det hele sammen med indisk mais med et festlig utseende, fargerike prydgresskar og forskjellige gresskar. Ikke glem å inkludere en utskåret Jack-O'-Lantern, vennlig selvfølgelig.

For ekstra interesse, hul ut et stort gresskar og forvandle det til en vakker beholder for mødre. Skap den samme innbydende effekten med et merkelig gresskar plassert på en oppslått kasse eller høyballe. Spred noen høstløv (som ikke burde være vanskelig), prydgresskar og tørkede blomster rundt gresskaret. Du kan til og med legge til et kjekk fugleskremsel som sitter ved siden av – disse er forresten enkle å lage. I tråd med høsttemaet, hvorfor ikke gi sunne epler i tillegg til godteri til trick-or-treaters? Finn en skjeppekurv, vogn eller lignende enhet ogfyll den med epler. Plasser dette ved siden av fugleskremselet ditt, kanskje til og med i fanget hans, og la barna unne seg selv.

Ikke glem å legge til armaturer som en del av din Halloween-hageinnredning. Disse kan du plassere i hele hagen og langs gangveien, eller stort sett hvor som helst du ønsker å vekke oppmerksomhet. Mens du kan kjøpe disse, kan det hende du finner det enklere, om ikke billigere, å lage dine egne med uthulede kalebasser. Klipp ut bunnene, skjær ansikter i dem, og plasser deretter over en lyskilde, for eksempel en lommelykt eller et lite votivlys.

Du kan også lage voksforede posearmaturer. Brett ned toppen av en matpose av brunt papir, omtrent 5 cm. Tegn ansikter eller epler på forsiden av posene og klipp dem forsiktig ut. Plasser et stykke vokspapir på innsiden foran (baksiden av utskjæringen) med tape eller lim. Bruk en liten mengde sand i bunnen av posen for å tynge den ned og sett votivlys eller glødepinner (bedre valg) i midten. Et annet alternativ for dette temaet er å kjerne ut store epler og plassere lys i dem.

Hvis du har små trær i hagen, heng noen små plastgresskar og epler fra grenene. Husk, avhengig av hvilket tema du velger, kan dette også inkludere hekser, svarte katter, edderkopper osv.

Halloween-hageinnredning krever planlegging på forhånd, men for å få det beste ut av sesongens utstilling kan det gå langt å ha et tema på plass. Det vil ikke bare spare deg for tid og penger, men vil gi gjester, trick-or-treaters og forbipasserende et innbydende miljø de vil sette pris påheller enn å løpe fra.

Anbefalt: