Torch Ginger Plant Information - Caring For Torch Ginger Plants

Innholdsfortegnelse:

Torch Ginger Plant Information - Caring For Torch Ginger Plants
Torch Ginger Plant Information - Caring For Torch Ginger Plants

Video: Torch Ginger Plant Information - Caring For Torch Ginger Plants

Video: Torch Ginger Plant Information - Caring For Torch Ginger Plants
Video: Torch Ginger Plant Information | Caring For Torch Ginger Plants 2024, April
Anonim

Fakkel ingefærlilje (Etlingera elatior) er et prangende tillegg til det tropiske landskapet, siden det er en stor plante med en rekke uvanlige, fargerike blomster. Torch ingefær planteinformasjon sier at planten, en urteaktig flerårig plante, vokser i områder der temperaturen ikke faller lavere enn 10 grader F. om natten. Dette begrenser veksten til USDA hardførhetssone 10 og 11, og muligens sone 9.

Torch Ginger Plant Information

Ingefærblomster fra fakkel kan bli 5-6 m høye. Plant den der den er litt beskyttet mot vinden, som kan knipse skuddene til denne tropiske planten. På grunn av den store høyden er det kanskje ikke mulig å dyrke fakkelingefær i beholdere.

Å lære hvordan du dyrker ingefærliljer med fakkel vil legge til uvanlige blomster til utendørsskjermen din, tilgjengelig i en rekke farger. De uvanlige ingefærblomstene fra fakkelen kan være røde, rosa eller oransje – som blomstrer fra fargerike dekkblader. Hvite oppblomstringer er rapportert i informasjon om ingefærplanter fra fakkelen, men disse er sjeldne. Knopper er spiselige og smakfulle, og brukes i sørøstasiatisk matlaging.

Planting og stell av ingefærplanter fra fakkel

Å dyrke fakkelingefær er mulig i en rekke jordtyper. Et stort problem når du dyrker ingefærplanter med fakkel, er kaliummangel. Kalium er nødvendig for riktig opptak av vann, noe som er nødvendig for optimal vekst av denne store planten.

Legg til kalium i jorden før du dyrker lommelykt-ingefær ved å jobbe den inn i uplantede senger til omtrent 31 cm dype. Organiske metoder for å tilsette kalium inkluderer bruk av grønnsand, tare eller granittmel. Test jorda.

Når du dyrker disse plantene i etablerte bed, bør du gjødsle med mat som inneholder mye kalium. Dette er det tredje tallet i gjødselforholdet som vises på emballasjen.

Når kaliumet er rett i jorda, vil vanning, en viktig del av å lære å dyrke fakkelingefær, være mer fordelaktig.

Anbefalt: