Attracting Bluebirds – Hva trenger Bluebirds for å bo på eiendommen din

Innholdsfortegnelse:

Attracting Bluebirds – Hva trenger Bluebirds for å bo på eiendommen din
Attracting Bluebirds – Hva trenger Bluebirds for å bo på eiendommen din

Video: Attracting Bluebirds – Hva trenger Bluebirds for å bo på eiendommen din

Video: Attracting Bluebirds – Hva trenger Bluebirds for å bo på eiendommen din
Video: What To Do In Bali 2023 - Traveling guide 2024, Kan
Anonim

Vi elsker alle å se blåfugler dukke opp i landskapet på senvinteren eller tidlig på våren. De er alltid en varsler om varmere vær som vanligvis er rett rundt hjørnet. Det er viktig å holde denne vakre, innfødte fuglen rundt. Hvordan fortsetter vi å tiltrekke oss blåfugler? Les videre for å finne ut mer.

Hva trenger blåfugler?

Hvis du er i den østlige halvdelen av USA, kan du oppmuntre blåfugler til å bli litt lenger. Klare og tilgjengelige forsyninger av mat og vann er avgjørende, og det samme er riktig hekkested.

Østlige blåfugler (Sialia sialis) har ingen problemer med å flytte inn i et tre som tidligere ble preparert av en hakkespett eller annen fugl. Som sekundære hulromshekkere ser de etter uthulede flekker i trær. Hannen kan også velge et naturlig eksisterende trehule, og la hunnen bygge et koppformet rede hvor egg kan hvile i beskyttelse.

Ettersom trær med naturlig eksisterende hulrom har gått ned de siste årene, er det å legge til kunstige hekkekasser på de riktige stedene en god måte å gi umiddelbar og fortsatt beboelse av blåfuglfamilier. Nesten alle boks-type strukturer med et gulv og tre vegger er attraktive for dem og holder blåfugler i hagen.

Reirkasser gir et riktig sted å bygge et reir og begynne å slippeegg som skal klekkes. Hunnen kan klekke to til tre clutcher hvert år. Tallrike planer for hekkekasser er tilgjengelig på nettet.

Hvordan tiltrekke blåfugler

Disse fuglene foretrekker å være i nærheten av gressletter og tynne skoger med åpne områder hvor det er mye favorittmat. Disse matvarene inkluderer larver, biller, gresshopper og sirisser. Blåfugler er nyttige som skadedyrbekjempelse for både bønder og gartnere av denne grunn.

Som delstatsfuglen i Missouri er det rikelig med blåfugler der når April finner hunnen som legger egg. Blåfugler har returnert til Pennsylvania, ettersom noen skoger er hugget og bruken av plantevernmidler har gått ned. Hekkebokser oppmuntrer blåfugler til å bli.

Å kvitte seg med gråspurv er viktig hvis du vil at blåfugler skal oppholde seg i området ditt. Disse invasive, ikke-innfødte fuglene forstyrrer andre fugler. Hold de territorielle gråspurvene unna ved å unngå favorittmaten deres og fjerne bakkematingsplasser. Ikke sett opp reirkasser før senere på våren. Gråspurver begynner å lete etter et sted tidligere på året. Hold garasje- og bygningsdører lukket for å unngå plass til dem.

Sett steiner i fuglebad slik at gråspurver ikke lett kan spre seg ut for å bade. Plant over støvete flekker i bakken der de liker å ta støvbad også.

Dyrk innfødte planter for å tiltrekke seg blåfugler. Gi "snacks" når det er mulig. Dette er døde eller døende trær som forblir i landskapet. Blåfugler og andre innfødte fugler elsker dem. De kalles også vilttrær.

Anbefalt: