Gjør-det-selv-Halloween-håndverksideer – Halloween-dekor fra hagen

Innholdsfortegnelse:

Gjør-det-selv-Halloween-håndverksideer – Halloween-dekor fra hagen
Gjør-det-selv-Halloween-håndverksideer – Halloween-dekor fra hagen

Video: Gjør-det-selv-Halloween-håndverksideer – Halloween-dekor fra hagen

Video: Gjør-det-selv-Halloween-håndverksideer – Halloween-dekor fra hagen
Video: Переработайте пластиковые крышки от бутылок, чтобы сделать красивые автомобильные цветочные горшки 2024, Kan
Anonim

Hjemmelaget Halloween-innredning er så mye morsommere enn kjøpt i butikken. Å ha en hage til rådighet gir så mange kreative alternativer. Prøv Halloween-hagehåndverket som er oppført her for innendørs- og utendørsprosjekter og en mer festlig ferie.

Halloween-håndverksideer for gjør-det-selv

Prøv disse DIY Halloween-håndverksideene for å få mest mulig ut av hagehøsten din:

  • Gresskarkurver: Hvis du dyrker gresskar, prøv dette unike håndverket. Skjær toppen av og øs ut frøene, men i stedet for å skjære, legg til et håndtak for å gjøre den om til en kurv. Bruk hyssing, bånd eller høstranker.
  • Painted pumpkins: Et annet alternativ til rotete ved å utskjære gresskar er å male dem. Bruk akryl- eller spraymaling for best resultat. Uten vanskelighetene med å skjære, kan du bli virkelig kreativ. Mal ansikter, skumle Halloween-scener eller bare mønstre.
  • Halloween-krans: Ta de brukte hagerankene og vev dem til en krans. Pynt den med høstløv, epler, kongler og alt annet du kan rydde ut av hagen.
  • Harvest centerpieces: Blomsteroppsatser trenger ikke alltid være levende blomster. Faktisk, for Halloween, er døde og tørkede planter bedre. Velg noen av de mer attraktive brukte stilkene, bladene, grenene og blomstene fra hagenå lage en skummel bukett. Lag større buketter for å gjøre inntrykk i utendørs plantekasser.
  • Festlige plantekasser: Hvis du har barn, har du sannsynligvis mange av de billige jack o’ lanterne-karene som samler støv. Gjenbruk dem til ferieplantekasser for mødre. Bor noen hull i bunnen for drenering eller sett bare kjelen inn i gresskaret hvis det passer. Hvis du har dyrket noen større gresskar, bruk dem også.
  • Granasseskulpturer: Hvis du dyrker kalebasser, vet du at de kommer i en rekke former og størrelser. Du kan virkelig bli kreativ med å lage skulpturelle stykker med dem. Bruk en drill og hage- eller tomatpinner for å holde hver kalebass på plass. Lag et skummelt ansikt, heks, spøkelse eller flaggermus.

Oppdag 13 av høstens favoritt-DIY-prosjekter

Det morsomme med hage-Halloween-dekorasjoner er at du kan gjøre hva du vil. Du bruker ikke penger på å lage utstyr, så prøv noe nytt. Hvis det ikke fungerer, er det ikke noe tap. Ha det gøy og vær kreativ.

Anbefalt: