What Are Green Collar Jobs: Learn About The Green Collar Job Industry

Innholdsfortegnelse:

What Are Green Collar Jobs: Learn About The Green Collar Job Industry
What Are Green Collar Jobs: Learn About The Green Collar Job Industry

Video: What Are Green Collar Jobs: Learn About The Green Collar Job Industry

Video: What Are Green Collar Jobs: Learn About The Green Collar Job Industry
Video: Green Collar Jobs And The Needed Skills Revolution | Rogers tv 2024, April
Anonim

Mens de fleste gartnere vokser innenfor hagene sine for rekreasjon, ønsker nok mange at det å jobbe med planter var en fulltidsjobb. De siste årene har en voksende trend innen "grønne jobber" brakt denne forestillingen til forgrunnen hos mange. Også kjent som grønn krage jobbindustrien, har tilgjengelig arbeid knyttet til vedlikehold av hager og landskap vokst eksponentielt. Imidlertid er mange grønne krager kanskje ikke like tydelige. Å utforske tilgjengelig informasjon om grønn kragejobber er en fin måte å finne ut om denne typen jobb passer for deg.

Hva er Green Collar-jobber?

Ofte refereres jobber til etter type arbeid som utføres. Green collar-jobber refererer til enhver jobb som er relatert til å administrere, vedlikeholde, bevare og/eller forbedre miljøet. Akk, en grønn tommel er ikke det eneste kravet for å finne arbeid innenfor dette feltet. Ettersom vårt fokus på å opprettholde en sunn planet fortsetter å vokse, gjør også mulighetene innenfor grønn krage-jobbindustrien. Mange alternativer for grønn krage jobber direkte med virkningen vi har på planeten gjennom energiproduksjon, avfallshåndtering og konstruksjon.

Hva gjør en Green Collar-arbeider?

Green collar jobbinformasjon vil variere fra en kilde til en annen. Arbeidsintensive jobber som landskapsarbeid, plenklipping og trimming av tre faller innenfor områdetrike av grønne jobber. Disse jobbene er ideelle for de som liker å jobbe utendørs og som setter pris på belønningen av karrierer som krever fysisk styrke.

Andre grønne jobber kan finnes på gårder og rancher. Disse jobbene er spesielt gunstige, ettersom de skaper flere jobbmuligheter i distriktene. Arbeid i drivhus eller dyrking av frukt og grønnsaker er bare noen få eksempler på givende jobber innenfor grønn krage-industrien som kan passe godt for de som ønsker å lære mer om planter og bærekraft.

Grønne jobber inkluderer også de som krever mer utdanning og spesifisert opplæring. Populære jobber innen industrien inkluderer økologer, miljøingeniører og forskere. De som har disse stillingene er ofte aktive innenfor feltet, som inkluderer gjennomføring av ulike tester samt implementering av strategiske planer der den generelle helsen til grønne områder kan opprettholdes.

Mange karrierer som ikke har direkte bånd til friluftsliv kan også betraktes som grønne jobber. Miljøvennlige byggefirmaer, de som behandler avfall, samt alle som bidrar til å opprettholde kvaliteten på naturressursene våre, har alle en egeninteresse i miljøet. Det er ingen tvil om at grønne jobber spiller en svært viktig rolle i livene våre.

Anbefalt: