Pruning Crepe Myrtle Trees - Gardening Know How

Innholdsfortegnelse:

Pruning Crepe Myrtle Trees - Gardening Know How
Pruning Crepe Myrtle Trees - Gardening Know How

Video: Pruning Crepe Myrtle Trees - Gardening Know How

Video: Pruning Crepe Myrtle Trees - Gardening Know How
Video: How to Properly Prune a Crape Myrtle | Gardening with Creekside 2024, Kan
Anonim

I den sørlige hagen er crepemyrtrær vakre og nesten nødvendige innslag i landskapet. Om våren er crepe myrttrær dekket med nydelige blomster. Som med de fleste trær og busker, er et av de fleste spørsmålene "Hvordan beskjære en crepe myrtle?"

Trenges beskjæring av crepe-myrtetrær?

Før vi går inn på hvordan man beskjærer kreppmyrttrær, må vi se på om du i det hele tatt trenger å beskjære crepemyrten. Selv om beskjæring av crepe myrtetrær er bra for å holde treet formet slik du ønsker det skal være, er det norm alt ikke nødvendig for treets helse.

Beskjær kreppmyrttrær når du ønsker å forme dem eller hvis du synes at grenene er for tett sammen for din smak, men for det meste trenger du ikke å beskjære kreppmyrtrær.

Hvordan beskjære en Crepe Myrtle

Det er to tankeganger når det gjelder beskjæring av crepe myrttrær. Den ene er en naturlig stil og den andre er en formell stil.

Naturlig stil

crepe myrtle naturlig beskjæring
crepe myrtle naturlig beskjæring
crepe myrtle naturlig beskjæring
crepe myrtle naturlig beskjæring

En naturlig beskjæringsstil vil for det meste adressere lemmene i treet som kan værehindre crepe myrtetreet ditt fra å vise det beste det kan.

Ting som grener som vokser innover, skadede grener, grener som er for tett sammen eller gnider mot hverandre og andre mindre problemer som kan påvirke kronetaket til treet. Mindre innvendige grener kan også fjernes for å åpne opp plassen inne i treet. Med en naturlig stil med å beskjære crepe myrttrær, vil hovedgrenene stå i fred for å fremme tykke, solide stammer.

crepe myrt formell beskjæring
crepe myrt formell beskjæring
crepe myrt formell beskjæring
crepe myrt formell beskjæring

Formell stil

Med en formell stil, når du beskjærer crepe myrttrær, beskjærer du for ytre form i stedet for indre åpenhet. Formell beskjæring antas også å oppmuntre til ytterligere blomstring siden det tvinger treet til å vokse mer nytt tre, som er der blomstene dannes.

I en formell stil er beslutningen om hvordan du skal beskjære et crepemyrttre basert på hvor høyt og hvor bredt du vil at treet skal være. Alle greiner utenfor den valgte dimensjonen klippes av, omtrent som du ville trimmet en hekk. Denne beskjæringsstilen kan holde kreppmyrttrær i samme landskapsform ensartet i størrelse og form og gir dem et mer formelt utseende.

Arbeid med landskapsarkitekter Beskjæring Crepe Myrtle Trees

Hvis noen skal beskjære kreppmyrttrær for deg, spør hva deres tanker er om hvordan du kan beskjære crepemyrttrær og sørg for at du spesifiserer hvilken stil du ønsker. De to stileneer drastisk forskjellige, og hvis anleggsarkitektens foretrukne metode for å beskjære crepe myrttrær ikke er det du hadde i tankene, vil du bli skuffet.

Hvis landskapsarkitekten din beskjærte crepemyrttrærne etter din smak, har du to alternativer. Det ene er å rett og slett la treet vokse ut. Det vil komme seg til slutt. Den andre er å ringe inn en annen anleggsgartner og være spesifikk i instruksjonene dine på hvordan du vil at de skal beskjære crepe myrtetrær i hagen din. De kan kanskje beskjære treet slik at skaden blir reversert raskere.

Anbefalt: