Cutting Crepe Myrtle Knots - Why Knots Form on Crepe Myrtle Trees

Innholdsfortegnelse:

Cutting Crepe Myrtle Knots - Why Knots Form on Crepe Myrtle Trees
Cutting Crepe Myrtle Knots - Why Knots Form on Crepe Myrtle Trees

Video: Cutting Crepe Myrtle Knots - Why Knots Form on Crepe Myrtle Trees

Video: Cutting Crepe Myrtle Knots - Why Knots Form on Crepe Myrtle Trees
Video: Q&A – How do I get rid of knots on my crape myrtles? 2024, Kan
Anonim

Har du lagt merke til skjemmende knuter på crepemyrtene dine? Knuter på crepe myrttrær er vanligvis et resultat av feil beskjæring. Denne artikkelen forklarer hvordan du forhindrer knuter og hva du kan gjøre med dem når de dukker opp.

Å kutte crepemyrteknuter løser ikke problemet. Hvis du kutter under knuten, dannes det en ny knute på stedet. Treet går aldri tilbake til sin naturlig vakre form, men gjennom riktig beskjæring av et crepe myrtre kan du kanskje gjøre knutene mindre merkbare.

Why Knots Form on Crepe Myrtle Trees

Pollarding er en europeisk beskjæringsstil der all nyvekst kuttes fra treet hver vinter. Resultatet er at det dannes knuter i enden av de pollarderte grenene, og om våren vokser det mange stengler fra hver knute. Pollarding oppsto som en metode for å fornye ved, og ble senere en metode for å forhindre at blomstrende trær vokser ut av rommet.

Uerfarne beskjærere opplever noen ganger at de har polardert crepemyrtene sine i et misforstått forsøk på å stimulere treet til å produsere flere blomster. I sannhet reduserer denne metoden for beskjæring antallet og størrelsen på blomsterklasene, og ødelegger den naturlige formen til treet. Crepe myrten knute trimminghjelper det ikke å komme seg.

Hvordan fikser Crepe Myrtle Knots

Hvis du bare har en eller to knuter, kan du fjerne hele grenen der den fester seg til stammen eller en hovedsidegren. Denne typen beskjæring vil ikke resultere i en knute.

Når kraftig beskjæring gir knuter i hele treet, kan du kanskje gjøre dem mindre merkbare ved forsiktig beskjæring. Fjern først de fleste spirene som kommer fra hver knute om våren, og la bare en eller to av de større vokse. Over tid vil spirene vokse til grener, og knuten vil være mindre merkbar, selv om de aldri går bort.

Før du beskjærer en crepe myrt, sørg for at du har en god grunn for hvert kutt du lager. Kutt for å fjerne vanskelige grener eller de som gnis mot hverandre er fine, men fjern hele grenen uten å etterlate en stump. Du trenger ikke å fjerne de falmede blomsterklasene i endene av grenene for å holde treet blomstrende. Dvelende frøbelger vil ikke påvirke neste års blomster.

Anbefalt: