Fakta om Zoysia Grass: Zoysia Grass Problemer - Hagearbeid vet hvordan

Innholdsfortegnelse:

Fakta om Zoysia Grass: Zoysia Grass Problemer - Hagearbeid vet hvordan
Fakta om Zoysia Grass: Zoysia Grass Problemer - Hagearbeid vet hvordan

Video: Fakta om Zoysia Grass: Zoysia Grass Problemer - Hagearbeid vet hvordan

Video: Fakta om Zoysia Grass: Zoysia Grass Problemer - Hagearbeid vet hvordan
Video: Лекция JADAM 5. Так легко микробиологическое культивирование. JMS. Решение для корневого продвижения 2024, Kan
Anonim

En zoysia-gressplen blir ofte omt alt som kuren for huseiers plenpleie. Det grunnleggende faktum om zoysia-gress er at med mindre det dyrkes i riktig klima, vil det forårsake mer hodepine enn ikke.

Zoysia Grass-problemer

Invasiv – Zoysia-gress er et veldig invasivt gress. Grunnen til at du kan plante plugger og ikke trenger å frø plenen er fordi zoysia-gress vil fortrenge alle andre arter i plenen. Så når den har tatt over plenen din, starter den inn på blomsterbedene og naboens plen.

Temperamentsfull farge – Et annet av problemene med zoysia-gress er at med mindre du bor i et jevnt varmt klima, kan fargen på plenen raskt gå fra grønn til brun ved første tegn på kjølig vær. Dette kan gjøre at plenen din ser stygg ut en god del av året.

saktevoksende – Selv om dette er fremhevet som en god funksjon fordi det betyr at du ikke trenger å klippe så mye, betyr det også at Zoysia-gressplenen din har vanskeligere å komme seg etter skader og kraftig slitasje.

Zoysia Patch eller Rhizoctonia Large Patch – Zoysia er utsatt for zoysia patch sykdom, som kan drepe gresset og gi det en rustfarge når det dør.

Thatch – En annen av faktaene om zoysia-gress er at det er utsatt for tekkeproblemer. Mens du vil ha mindre klipping, må du gjøre mer stråkontroll, noe som er betydelig mer arbeidskrevende.

Vanskelig å fjerne – Et av de mest frustrerende problemene med zoysiagress er det faktum at det er nesten umulig å fjerne når det først er etablert. Hvis du bestemmer deg for å plante zoysia-gress, tar du beslutningen om å dyrke det for livet.

I varmt vær er problemene med zoysia-gress færre og fordelene større, og dette gresset er verdt å se på. Men hvis du er i et kjøligere klima, er det å plante en zoysia-gressplen bare å be om problemer.

Anbefalt: