Toads In The Garden - How To Attract Toads - Gardening Know How

Innholdsfortegnelse:

Toads In The Garden - How To Attract Toads - Gardening Know How
Toads In The Garden - How To Attract Toads - Gardening Know How

Video: Toads In The Garden - How To Attract Toads - Gardening Know How

Video: Toads In The Garden - How To Attract Toads - Gardening Know How
Video: Attracting Toads to Your Garden 2024, Kan
Anonim

Å tiltrekke seg padder er drømmen til mange gartnere. Å ha padder i hagen er veldig fordelaktig, siden de naturlig tærer på insekter, snegler og snegler - opptil 10 000 på en enkelt sommer. Å ha en fast padde holder skadedyrbestanden nede og reduserer behovet for sterke plantevernmidler eller arbeidsintensive naturlige kontroller. La oss ta en titt på hvordan du tiltrekker padder til hagen din.

Hvordan tiltrekke padder

Å tiltrekke padder til hagen din innebærer for det meste å skape den rette typen habitat for padder. Hvis du har dette i bakhodet, har du ingen problemer med å få en padde til å bosette seg.

Dekke fra rovdyr– Padder er et velsmakende måltid for mange dyr. Slanger, fugler og et og annet husdyr vil drepe og spise padder. Sørg for rikelig med løvverk og litt forhøyede områder der paddene kan holde seg trygge.

Fukt dekke– Padder er amfibier. Det betyr at de lever både på land og i vann og trenger fuktighet for å overleve. Selv om padder ikke er så tett knyttet til vannet som frosker, trenger de fortsatt et fuktig sted å leve.

Padder lager hjem under brett, verandaer, løse steiner og røtter til trær. Du kan sørge for fuktige gjemmesteder for padder for å oppmuntre dem til å bli. Du kan til og med slå enønskelig sted for en padde å leve inn i en hagepynt ved å lage et hagepaddehus.

Eliminer plantevernmidler og kjemikalier– Hvis du bruker plantevernmidler eller andre kjemikalier, er sjansen stor for at hagen din er for giftig til å ha padder i hagen. Padder er svært følsomme for kjemikalier, og selv små mengder kan være helseskadelig.

Vann– Padder lever kanskje ikke i vann, men de trenger vann for å formere seg. En liten dam eller grøft som forblir fylt med vann i minst en betydelig del av året vil ikke bare hjelpe til med å tiltrekke padder, men vil bidra til å sikre fremtidige generasjoner av padder.

Å gjøre hagen din mer paddevennlig er alt du trenger å gjøre når du ser på hvordan du kan tiltrekke deg padder. Å ha en padde i hagen er en naturlig velsignelse for en gartner.

Anbefalt: