DIY Leprechaun Fairy Garden - Lag en Leprechaun And Irish Fairy Garden

Innholdsfortegnelse:

DIY Leprechaun Fairy Garden - Lag en Leprechaun And Irish Fairy Garden
DIY Leprechaun Fairy Garden - Lag en Leprechaun And Irish Fairy Garden

Video: DIY Leprechaun Fairy Garden - Lag en Leprechaun And Irish Fairy Garden

Video: DIY Leprechaun Fairy Garden - Lag en Leprechaun And Irish Fairy Garden
Video: How To Draw An Irish Fairy For St. Patrick's Day ☘️ 2024, April
Anonim

Det er vanskelig å tro at året har gått videre til mars igjen, så ja, Saint Patrick's Day nærmer seg. Selv om du regelmessig kan feire denne irske ferien ved å heve noen glass Guinness på den lokale puben, er det også morsomme prosjekter du kan gjøre med barna dine eller vennene dine. Å lage en fehage for leprechaun er et flott prosjekt for barn, men ved å gruppere planter hjemmehørende i Irland, som shamrocken, kan du gjøre den om til en kreativ aktivitet for voksne også.

Irish Garden

La oss starte med innfødte irske planter, moro for en irsk hage. De fleste av oss vet om shamrocken, men har du noen gang hørt om irsk mose, aka perlewort (Sagina subulata)? Det er en bunndekkende plante av liten, smaragdgrønn for sandholdig eller grynet jord. Irsk mose vil gjerne fosse over trinnenes lepper og okkupere alle tomme hjørner i hagen. Hardfør til sone 4, irsk mose ser raskt ut til å skape et irsk teppe – og du kan nesten forestille deg fe som danser på det.

For høyere beboere i en irsk eventyrhage, legg til Digitalis purpurea. Du kan vanligvis kalle det revebjelle, men for mars, referer til det som fe fingerbøl. Den produserer masser av strålende fregnete, fuksia-til-lilla blomster på høye, rette stengler. I Irland vokser fe fingerbøl vilt i naturen - i skogkledde områder, grøfter, ved havet og på heiene. Plant frø fra Camelotserie for samme års blomstring.

Leprechaun Trap

Mytene forteller oss at leprechauns er sjenerte for mennesker og må lokkes inn i hagen. Å lage en irsk hage med shamrocks sies å skape en leprechaun-felle, en invitasjon til de mystiske skapningene til å komme inn.

Hva er egentlig shamrocks? Merkelig nok, selv om alle vet at de har tre blader, er ingen sikre på arten. Var det en skogssyre (Oxalis spp.) eller en kløver (Trifolium spp.)? Mens begge kan ha tre blader, er Trifolium-blader avrundede mens Oxalis-blader er hjerteformede. Hvis alt er det samme for deg, gå for lettdyrkede Oxalis, fornøyd med indirekte lys.

Lever til Fairy Garden Leprechauns

Hvis du jobber med barn, eller barnet inni roper etter leprechaun-figurer i en leprechaun-alvehage, kjør på. For mindre prosjekter, bygg en leprechaun fairy garden i en skoeske; for større, prøv en trillebår utendørs eller sett av en hageseng for hageleprechauns.

Du kan kjøpe små figurer rundt Saint Patrick's Day i hagen eller i kunstbutikker. Legg til små tilbehør hvis det virker passende, kanskje en gryte med gull i enden av en regnbue. Leprechauns sies å spille feler, så feler er også bra. Design leprechaun fairy garden slik at den passer din lyst og fremfor alt ha det gøy med den.

Anbefalt: