Growing Chameleon Plants - Informasjon om stell av Chameleon Ground Cover

Innholdsfortegnelse:

Growing Chameleon Plants - Informasjon om stell av Chameleon Ground Cover
Growing Chameleon Plants - Informasjon om stell av Chameleon Ground Cover

Video: Growing Chameleon Plants - Informasjon om stell av Chameleon Ground Cover

Video: Growing Chameleon Plants - Informasjon om stell av Chameleon Ground Cover
Video: Vaaranam Aayiram - Ava Enna Video | Harris Jayaraj | Suriya 2024, April
Anonim

Kameleonplanter (Houittuynia) er et fargerikt bunndekke i områder som ellers kan forbli nakne på grunn av dårlig eller våt jord. Kameleonbunndekke kan tilpasses mange områder og kan være nyttig i landskapet. Imidlertid inkluderer kameleonplantepleie å holde planten inne og holde dens invasive tendenser innenfor grensene.

Kameleon bunndekke, av Lizard's-Tail-familien, er attraktiv. Farger av rød, bronse, krem og gul kant grønne blader når du dyrker kameleonplanter. Kameleon bunndekke er en urteaktig flerårig plante som dør tilbake om vinteren. I juni og juli blomstrer usynlige blomster, men de er oftest ikke merkbare.

Inneholder voksende kameleonplanter

Hvis du er interessert i å ha kameleonplanten som vokser i hagen din, dammen eller myren din, se på måter å minimere pleie av kameleonplanter ved å plante i beholdere og innesluttede områder. Det er ikke vanskelig å lære å dyrke kameleonbunndekker når du først har lært hvordan du holder den under kontroll.

Å dyrke kameleonplanter trenger lite oppmuntring. De kan raskt dekke et område. Like lett kan kameleonbunndekke komme ut av hånden. Plant jordstengler i en stor beholder og synk den ned i et hull i bakken i området der dekketer ønsket.

Få kameleonplanten til å vokse i nærheten av et nedgravd gjerde eller fortau som kan begrense vekst og spredning. Kvister som vokser ut av det angitte området bør fjernes ved rotstokken.

How to Grow Chameleon Ground Cover

Plant kameleonbunndekke i full sol eller et delvis skyggefullt område. Den beste fargen utvikler seg på et solrikt sted, men planten forblir kraftig i et skyggefullt område. La kameleonplanten vokse i store områder der den kan klippes, om ønskelig. Du vil ikke at denne planten skal vokse nær anlagte områder som den kan invadere. Unngå å dyrke den nær verandaen eller dekket, siden voksende kameleonplanter avgir en duft som ligner på diesel.

Kameleonbunndekke er nyttig rundt dammer og myrområder der det er behov for farge i våt jord. Potk kameleonplanter som du ville gjort med en hvilken som helst annen vannplante og få dem i gang for sensasjonell interesse for vannhagen eller myren.

Nå som du har lært hvordan du dyrker kameleonbunndekke og det er fordeler og ulemper, plant det ansvarlig, slik at det ikke invaderer skoger og ødelegger innfødte planter. Dra nytte av dette nyttige bunndekselet mens du holder det under kontroll.

Anbefalt: