What Is A Cymbidium Orchid: Informasjon om Cymbidium Orchid Care

Innholdsfortegnelse:

What Is A Cymbidium Orchid: Informasjon om Cymbidium Orchid Care
What Is A Cymbidium Orchid: Informasjon om Cymbidium Orchid Care

Video: What Is A Cymbidium Orchid: Informasjon om Cymbidium Orchid Care

Video: What Is A Cymbidium Orchid: Informasjon om Cymbidium Orchid Care
Video: Basic Cymbidium orchid care: they're relatively easy! 2024, April
Anonim

Hvis du leter etter en orkidevariant for å vokse utendørs, er Cymbidium-orkideen sannsynligvis det beste valget du kan gjøre. De trenger mye lys for å produsere sine lange spray av blomster og tåler kjøligere temperaturer mer enn mange andre orkidevarianter. Cymbidium-orkidedyrking er en god måte for nybegynnere å starte på, spesielt hvis de har en jord med beskyttet jord utendørs de vil fylle. Hvis du vil ta et første skritt inn i orkideenes verden, se etter informasjon om Cymbidium-orkidevarianter.

Cymbidium Orchid Growing

Hva er en Cymbidium-orkide? Det er hjemmehørende i tropiske områder i Australia og Asia. Cymbidiums er verdsatt for sine lange spray av blomster, som gjør vakre arrangementer så vel som corsages. De tykke, voksaktige kronbladene deres åpner seg om våren og forblir ofte på stilkene i opptil to måneder.

Cymbidium-orkideer er forskjellige fra de fleste andre varianter ved at de trives i kjøligere vær og ofte ikke engang blomstrer hvis dagtemperaturen blir for varm. De trenger imidlertid mye fuktighet, så tenk på en kjøligere jungel når du vurderer miljøet der du vil plante dem.

Hvordan ta vare på Cymbidium-orkideer

Cymbidium orkidepleie er likedetaljert som andre orkideer, men det kan være enklere hvis du allerede har det rette miljøet for hånden. Disse orkideene elsker lyse, kjølige steder med mye fuktighet i luften. Florida-vintrene er ideelle, det samme er de nordlige statene om sommeren.

Den første ingrediensen du trenger for vellykket Cymbidium-dyrking er sollys. Sørg for at de er plantet der de får full sol hele dagen. Hvis du bor i et spesielt varmt miljø, gi blomstene skygge under varmen på dagen. Du kan se om de får nok sollys når bladene er klare gulgrønne, ikke mørkegrønne.

Cymbidiums tåler kjøligere vær; faktisk foretrekker de det. Men hvis temperaturen om natten faller under 40 grader F. (4 C.), ta med plantene og oppbevar dem i en kjølig kjeller over natten. Hvis du har tilgang til en lys lukket veranda, er denne ideell for vinterlagring.

Ta vare på Cymbidium-orkidéens fuktighetsbehov ved å gi dem en konstant vannkilde. Pottemediet skal være konstant fuktig, men ikke dryppende vått. Sett potten på et brett med småstein og ha en vannbasseng i småsteinene hvis du skal dyrke orkideene dine innendørs.

Vent to eller tre år før du ompotter orkideen din. Denne varianten ser ut til å like å være litt overfylt i potten. Når du ser de små pseudobulbene presse ut gjennom pottemediet, er det på tide å gi planten din et nytt hjem.

Anbefalt: