Identifying Scarlet Pimpernel Weeds - Lær om kontroll av Scarlet Pimpernel

Innholdsfortegnelse:

Identifying Scarlet Pimpernel Weeds - Lær om kontroll av Scarlet Pimpernel
Identifying Scarlet Pimpernel Weeds - Lær om kontroll av Scarlet Pimpernel

Video: Identifying Scarlet Pimpernel Weeds - Lær om kontroll av Scarlet Pimpernel

Video: Identifying Scarlet Pimpernel Weeds - Lær om kontroll av Scarlet Pimpernel
Video: How To Identify Chickweed Plants 2024, Kan
Anonim

Britene omtaler noen ganger skarlagenrød pimpernel som den fattige mannens værglass fordi blomstene lukker seg når himmelen er overskyet, men det er ikke noe særegent med plantens invasive potensial. Finn ut om kontroll av scarlet pimpernel i denne artikkelen.

Identifying Scarlet Pimpernel

Scarlet pimpernel (Anagallis arvensis) er en ettårig ugress som er rask til å invadere dyrkede områder som plener, hager og jordbruksland.

Scarlet pimpernel ligner mye på hønsehauk, med små, ovale blader som vokser motsatt av hverandre, planter som ikke blir mer enn 0,5 m høye. De to hovedforskjellene mellom ugresset finnes i stilkene og blomstene. Stilkene er runde på chickweed-planter og firkantede på skarlagenrød pimpernel. De en kvart tomme (0,5 cm.) skarlagenrøde pimpernelblomstene kan være røde, hvite eller til og med blå, men de er vanligvis lyse laksfargede. Hver stjerneformet blomst har fem kronblad.

Stenglene og bladverket inneholder en saft som kan irritere huden eller forårsake utslett. Når du håndterer skarlagenrød pimpernel ved å trekke opp plantene, sørg for å bruke hansker for å beskytte hendene. Plantene er giftige hvis de spisesfor både mennesker og dyr. Bladene er ganske bitre, så de fleste dyr har en tendens til å unngå dem.

Managing Scarlet Pimpernel

Det er ingen kjemikalier anbef alt for bekjempelse av skarlagenspimper, så vi må stole på mekaniske metoder for å holde plantene i sjakk.

Siden skarlagensfarget pimpernel-ugress er ettårige, er det å hindre plantene i å blomstre og produsere frø den beste metoden for å forhindre spredning. Hyppig klipping og trekking før knoppene åpner seg er gode måter å forhindre at plantene går til frø.

Solarisering fungerer godt på ugress som vokser i store områder. Du kan solarisere jorda ved å legge klar plast over problemområdet. Bruk steiner eller murstein for å holde sidene av plasten tett mot bakken. Solens stråler varmer opp jorda under plasten, og den innestengte varmen dreper alle planter, frø og løker i de øverste seks tommer (15 cm.) av jord. Plasten må forbli tett på plass i minst seks uker for å drepe ugresset fullstendig.

Anbefalt: