What Is A Boxelder Tree: Informasjon om Boxelder Maple Tree Growing

Innholdsfortegnelse:

What Is A Boxelder Tree: Informasjon om Boxelder Maple Tree Growing
What Is A Boxelder Tree: Informasjon om Boxelder Maple Tree Growing

Video: What Is A Boxelder Tree: Informasjon om Boxelder Maple Tree Growing

Video: What Is A Boxelder Tree: Informasjon om Boxelder Maple Tree Growing
Video: Tree Talk: Boxelder 2024, Kan
Anonim

Hva er et bokseldertre? Boxelder (Acer negundo) er et raskt voksende lønnetre som er hjemmehørende i dette landet (USA). Selv om de er tørkebestandige, har ikke boxelder lønnetrær mye dekorativ appell til huseiere. Les videre for mer informasjon om bokseldre.

Boxelder Tree Information

Hva er et bokseldertre? Det er en lett å dyrke, veldig tilpasningsdyktig lønn. Treverket til lønnetrær er mykt og har ingen kommersiell verdi. Fakta om Boxelder lønnetre forteller oss at denne lønnen vanligvis vokser på elvebredder eller nær vann i naturen. Disse trærne bidrar til å beskytte dyrelivet og stabilisere bekkebredder. I urbane områder regnes de imidlertid som en type ugress.

Noen boxelder lønnetrær er hanner og noen er hunner. Hunnene bærer blomster som blir lysegrønne når de pollineres. De kan sette farge på vårhagen din. De fleste eksperter anbefaler imidlertid ikke at gartnere begynner å vokse lønnetre, og de er heller ikke veldig populære hageplanter.

Boxelder-lønnetre-fakta forteller oss at disse trærne har sprøtt, svakt tre. Det betyr at trærne lett knekker i vind- og isstormer. I tillegg bekrefter boxelder maple tree informasjon dettrefrøene, som finnes i bevingede samaraer, spirer veldig lett. Dette kan gjøre dem til sjenanse i en privat hage.

Endelig tiltrekker hunntrær bokseldre. Dette er insekter som er omtrent 1 cm lange som ikke forårsaker mange problemer i hagen. Boxelder bugs er imidlertid problematiske når vinteren kommer. De liker å overvintre innendørs, og du vil sannsynligvis finne dem inne i huset ditt.

Boxelder Maple Tree Growing

Hvis du bestemmer deg for å plante et av disse trærne, må du få informasjon om dyrking av lønnetre. Gitt treets toleranse og tilpasningsevne, er det ikke vanskelig å dyrke lønnetrær i riktig klima.

Disse trærne kan vokse i nesten alle milde, kjølige eller kalde områder i USA. Faktisk trives de i USDA-plantehardhetssonene 2 til 9.

Planter bokselven nær en bekk eller elv, hvis mulig. De tåler de fleste jordarter, inkludert sand og leire, og vokser lykkelig i tørr eller våt jord. De er imidlertid følsomme for s altspray.

Anbefalt: