Jack Frost Maple Trees - Lær om Northwind Japanese Maple Tree

Innholdsfortegnelse:

Jack Frost Maple Trees - Lær om Northwind Japanese Maple Tree
Jack Frost Maple Trees - Lær om Northwind Japanese Maple Tree

Video: Jack Frost Maple Trees - Lær om Northwind Japanese Maple Tree

Video: Jack Frost Maple Trees - Lær om Northwind Japanese Maple Tree
Video: When Loggers Cut Down Old Tree – They Couldn't Believe What They Found Inside 2024, Kan
Anonim

Jack Frost-lønnetrær er hybrider utviklet av Oregons Iseli Nursery. De er også kjent som Northwind Maples. Trærne er små prydplanter som er mer kaldharde enn vanlige japanske lønner. For mer informasjon om nordvindlønn, inkludert tips for dyrking av nordvindlønn, les videre.

Northwind Maple Information

Jack Frost-lønnetrær er krysninger mellom japanske lønner (Acer palmatum) og koreanske lønner (Acer pseudosieboldianum). De har skjønnheten til den japanske lønnforelderen, men den koreanske lønnens kuldetoleranse. De ble utviklet for å være ekstremt kaldbestandige. Disse Jack Frost lønnetrær trives i USDA sone 4 i temperaturer ned til -30 grader Fahrenheit (-34 C.).

Det offisielle kultivarnavnet for Jack Frost-lønnetrær er NORTH WIND®-lønn. Det vitenskapelige navnet er Acer x pseudosieboldianum. Disse trærne kan forventes å leve i 60 år eller mer.

The Northwind Japanese Maple er et lite tre som vanligvis ikke blir høyere enn 20 fot (6 m.). I motsetning til sin japanske lønnforelder, kan denne lønnen overleve inn til sone 4a uten tegn til tilbakegang.

Northwind Japanske lønner er virkelig nydelige små løvtrær. De legger til fargesjarm til enhver hage, uansett hvor liten den er. Lønnbladene vises om våren i strålende oransje-røde. De modnes til lysegrønne, for så å bli røde om høsten.

Growing Northwind Maples

Disse lønnetrærne har lave baldakiner, med de laveste grenene bare noen få meter over jorda. De vokser moderat raskt.

Hvis du bor i et kjølig område, tenker du kanskje på å dyrke japanske lønnetrær fra nordvind. I følge Northwind Maple-informasjon er disse kultivarer en utmerket erstatning for mindre hardføre japanske lønner i sone 4.

Kan du begynne å dyrke nordvindlønn i varmere strøk? Du kan prøve, men suksess er ikke garantert. Det er ikke mye informasjon om hvor varmetolerante disse buskene er.

Dette treet foretrekker et nettsted som tilbyr full sol fremfor delvis skygge. Den klarer seg best i middels til jevnt fuktige forhold, men tåler ikke stående vann.

Northwind Japanske lønner er ellers ikke kresne. Du kan dyrke dem i jord i nesten alle pH-områder så lenge jorden er fuktig og godt drenert, og er noe tolerant for byforurensning.

Anbefalt: