October Glory Tree Info - Lær om October Glory Red Maple Care

Innholdsfortegnelse:

October Glory Tree Info - Lær om October Glory Red Maple Care
October Glory Tree Info - Lær om October Glory Red Maple Care

Video: October Glory Tree Info - Lær om October Glory Red Maple Care

Video: October Glory Tree Info - Lær om October Glory Red Maple Care
Video: How to grow October Glory® Red Maples - Red Fall Foliage Shade Tree 2024, Kan
Anonim

For et dekorativt, hurtigvoksende tre med flott høstfarge, er det vanskelig å slå «October Glory»-kultivaren av rød lønn. Selv om den klarer seg best i tempererte klima, kan den vokse i det varme søren med ekstra vann og vil gi vårblomster, spektakulær høstfarge og rask vekst.

Oktober Glory Tree Info

Det finnes flere kultivarer av rød lønn, Acer rubrum, og 'October Glory' er populær for sin spektakulære visning av høstfarger. October Glory røde lønner er også populære fordi de vokser kraftig og lett. Hvis du trenger et tre som vil vokse ganske raskt og fylle ut litt plass med flotte farger om høsten, er dette et godt valg.

October Glory vokser til en høyde på 40 til 50 fot (12 til 15 m.). Den vokser best i sone 5 til 9. I områder sør for området vokser trærne kortere og trenger regelmessig vanning eller våt jord. Om våren vil denne røde lønnen produsere vakre røde blomster og tiltrekke seg fugler og ekorn med frøene sine om sommeren. Om høsten kan du forvente å se prangende nyanser av gult, oransje og rødt.

How to Grow October Glory

October Glory pleie av rød lønn ligner på pleie av enhver lønn. Den første vurderingen er å finnedet beste stedet for å dyrke et October Glory-tre. Disse trærne foretrekker delvis skygge, men vil vokse i full sol.

De tåler en rekke jordtyper, og de klarer seg best med tilstrekkelig vann. Et sted som tørker ut raskt er ikke best for dette lønnetreet. De tåler ikke s alt eller tørke særlig godt. Røttene kan forstyrre innkjørsler og fortau når de vokser.

Når du planter en ny October Glory, må du vanne den godt og regelmessig til den har etablert sine røtter, vanligvis i én sesong. Etter det er omsorgen for det meste håndfri, men se opp for sykdommer og skadedyr, som bladlus, skjell og borer.

Sykdommene denne lønnen kan være mottakelig for inkluderer svidd, tjæreflekk, girdlingrøtter og bladflekk. Båndrøtter kan drepe lønnen din og er vanskelig å behandle, så unngå dem ved å fjerne sirklende røtter på den unge October Glory.

Anbefalt: