What Is A Heatwave II – Lær hvordan du dyrker Heatwave II-tomatplanter

Innholdsfortegnelse:

What Is A Heatwave II – Lær hvordan du dyrker Heatwave II-tomatplanter
What Is A Heatwave II – Lær hvordan du dyrker Heatwave II-tomatplanter

Video: What Is A Heatwave II – Lær hvordan du dyrker Heatwave II-tomatplanter

Video: What Is A Heatwave II – Lær hvordan du dyrker Heatwave II-tomatplanter
Video: CRAZY HEAT WAVE CHALLENGES - THIS IS VAN LIFE 2024, Kan
Anonim

Hagtearbeidere i kjølige sommerstater har ikke hell med solelskende tomater. Men varme somre kan også være tøffe for disse sommerhagene. Hvis du bor der vanlige tomatplanter visner under intens varme, kan det være lurt å vurdere Heatwave II tomatplanter.

Hva er et Heatwave II-anlegg? Det er en hybridtomat (Solanum lycopersicum) som liker det varmt. Les videre for mer informasjon om Heatwave II og tips om hvordan du dyrker Heatwave II i hagen din.

Hva er en Heatwave II Tomato?

I følge Heatwave II-informasjon vokser denne sorten utmerket i intens sommervarme. Selv om sommertemperaturene dine stiger til 95 eller 100 grader Fahrenheit (35-38 C.), fortsetter Heatwave II tomatplanter bare å vokse. De er perfekte for gartnere i Deep South.

Heatwave II er en bestemt tomatplante, noe som betyr at den er mer en busk enn en vintreet og trenger mindre støttesystem. Den vokser til 60-90 cm høy og sprer seg til 45-60 cm.

Disse tomatene modnes tidlig, på så lite som 55 dager. Heatwave II-hybrider er mellomstore frukter, hver av dem veier rundt 6 eller 7 unser (170-200 mg.). De vokserrund og vakker knallrød, flott til salater og smørbrød.

Hvis du er interessert i å dyrke Heatwave II hybrid tomatplanter, vil du gjerne vite at de er ekstremt motstandsdyktige mot sykdom. Eksperter sier at de motstår både fusariumvisne og verticilliumvisne, noe som gjør dem til en sikker innsats for hagen.

How to Grow Heatwave II-tomater

Plant Heatwave II tomatplanter i full sol om våren. De vokser best i rik, fuktig organisk jord og bør ha en avstand på mellom 30 og 48 tommer (76-121 cm.) fra hverandre.

Plant tomatene dypt, begrav stilken opp til det første settet med blader. Vann godt etter planting, og hvis du bestemmer deg for å stake eller sette Heatwave II-hybrider i bur for en enklere høsting, gjør det nå. Hvis du ikke gjør det, kan de spre seg på bakken, men du får mer frukt.

Plukk tomatene dine regelmessig etter hvert som de modnes. Hvis du ikke gjør det, kan Heatwave II-tomatplantene dine bli overbelastet.

Anbefalt: