Cape Cod Weeder Tool: Tips for bruk av Cape Cod Weeder i hagen

Innholdsfortegnelse:

Cape Cod Weeder Tool: Tips for bruk av Cape Cod Weeder i hagen
Cape Cod Weeder Tool: Tips for bruk av Cape Cod Weeder i hagen

Video: Cape Cod Weeder Tool: Tips for bruk av Cape Cod Weeder i hagen

Video: Cape Cod Weeder Tool: Tips for bruk av Cape Cod Weeder i hagen
Video: Neighbours Called Him Crazy, But He Had the Last Laugh 2024, Kan
Anonim

Folk fra den amerikanske østkysten vet sikkert allerede hvordan man bruker en Cape Cod-lukemaskin, men vi andre lurer på hva pokker det er. Her er et hint: En Cape Cod-lukemaskin er et verktøy, men hva slags? Les videre for å finne ut om hvordan du bruker en Cape Cod ugressmaskin i hagen.

Hva er en Cape Cod Weeder?

Jeg er en gartner og kommer fra en lang rekke gartnere, men jeg må si at jeg aldri har hørt om et Cape Cod ugressverktøy. Selvfølgelig ga navnet meg en pekepinn med en gang.

Historien om Cape Cod-lukemaskinen er at for mange år siden designet en kvinne som bodde på Cape Cod dette lukeverktøyet. Det er et knivlignende verktøy som brukes til å kutte ugress og løsne vanskelig jord. Den skjærer ugress rett under jordlinjen og er spesielt nyttig når du arbeider på trange steder. I utgangspunktet er det et buet, smidd stålblad som er festet til et trehåndtak.

Cape Cod-lukemaskiner var ikke kjent utenfor Cape Cod-området før på 1980-tallet da Snow & Neally fra Bangor, Maine begynte å markedsføre dem over hele landet. Dagens versjoner kommer i både høyre- og venstrehendte typer.

Hvordan bruke en Cape Cod Weeder

Det er ingen lure å bruke en Cape Codluker. Det eneste problemet er om du er en venstremann eller om du bruker høyre hånd. Selvfølgelig, hvis du er ambidextrous (heldig du), kan du bruke begge typer luke.

Når du har lukemaskinen komfortabelt grepet i den foretrukne hånden, er du klar til å bruke lukemaskinen. Cape Cod-lukemaskinen gjør lett arbeid med å lufte for å løsne og skjære gjennom skorpejord og rote ut tøft ugress under jordoverflaten.

Anbefalt: